Miért vagyok érdektelen a lányok számára?
30 éves vagyok, még sohasem volt barátnőm. Interneten kezdtem próbálkozni, beszéltem vagy 50 lánnyal de a vége mindig ugyanaz hogy szó nélkül eltünnek(vagy tiltanak) egyik napról a másikra ha előtte napokig is beszéltünk,mindenféle indok nélkül, az egyetlen aki valamiféle indokot megadott hogy nincs ideje most ismerkedni, illetve jellemző ha találkozásról lenne szó nem akarnak és vagy tiltanak miután felhoztam.
Egyértelmű hogy nem tudom felkelteni az érdeklődésüket, csak azt nem értem hogy mi lehet velem a baj, miért vagyok annyira rossz számukra.
Élőben még nem próbálkoztam, de voltam az egyetlen barátom társaságában párszor, és mikor rá kérdeztem barátomtól később hogy mit gondoltak rólam a lány ismerősei azt mondták: "Jól nézz ki már-már helyes, de furcsa, nagyon magának valónak tünik"
Tényleg nem tudom megérteni miért vagyok ennyire taszító a lányok számára.
Nem mondták, hogy taszító vagy, csak annyit, hogy eléggé magadnak való vagy. Azaz nem.Nem adsz elég lehetőséget a kapcsolódásra, nem.kapcsolódsz, amikor ők adnak lehetőséget. Nem mondasz eleget eléggé színesen, humorosan magadról. Ennek valószínűleg az önbizalomhiány az oka. Orvosold!
Emellett tanuld meg a gesztusnyelvet olvasni, hogy észrevedd a kapcsolódási lehetőségeket!
"Élőben még nem próbálkoztam"
Akkor mostantol tuzz ki egy celt, hogy minel tobb idegennel megprobalsz beszelgetest kezdemenyezni. Nem randi cellal, csak hogy javitsd a kommunikaciodat.
Eloszor valoszinuleg nagyon-nagyon nehez lesz, es el is fognak utasitani, de igy fejlodsz.
Van egy ferfi ismerosom. Nagyon nepszeru a lanyok koreben.
Mert, amikor beszelget veluk, akkor meg is erinti oket, sokat mosolyog, vicces,
es nagyon intelligens, olvasott, mindig van mirol beszelnie, es tudja, hogy iranyitsa a tarsalgast.
Kb minden csaj odaig van erte, mert amikor valakivel beszel, akkor a teljes figyelmet a lanynak szenteli.
En is belezugtam par eve :)
Valóban nálam szürkébb embert nehezebb lenne találni,nem váltok ki semmilyen érzelmet a lányokból.
anonymousreview60: Nagyon jól megfogalmaztad, így már értelmezhető számomra a nagyon magamnak való. Tényleg nem lehet velem könnyen kapcsolódni és tényleg nem igazán tudok másokkal kapcsolódni hatalmas szakadék van köztem és mások között olyan szintü távolságot tartok, nem érdeklődöm öszintén és nem is árulok el szinte magamról semmit. Gesztusnyelvről sincs semmi fogalmam.
3-as
Igen kifejezetten nehezemre esik a másokkal való beszélgetés kezdeményezése, és ha lehetőségem is van rá, inkább nem élek vele, hanem hallgatok, elvagyok más emberek társasága nélkül, számomra legtöbbször elég kényelmetlen fárasztó dolog és nem igazán érdekel.
De ez most nagyon visszaüt hogy így társat sem tudok találni, mert nincsenek alapok amire építsek.
Nagyon jó válaszok mindben van igazság, sőt teljesen találóak. Jól látjátok a dolgokat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!