Ez miatt tényleg nehezen lesz párom?
Figyelt kérdés
Egyik ismerősöm azt mondta hogy nehezebben lesz barátom mint az átlagnál mert lapos és vékony vagyok. 16 éves vagyok és már 3 éve nem nő a mellem úgyhogy már nem is fog. Meg kislányos az arcom is meg az alakok is,mindenki max 14 évesnek néz. És már egy csomóan beszóltak hogy nagyon lapos vagyok,75 a mellméretem. Így tényleg nehezen lesz fiúm?2020. márc. 11. 21:00
11/12 anonim válasza:
Még így is kb 10000%-kal több esélyed van az életben, mint egy kis péniszű vagy egy alacsony férfinak.
12/12 anonim válasza:
Nekem több pasi is mondta már, hogy a nagy melleket nem szereti, hanem max. akkora legyen, hogy elférjen a tenyerükben.
Ha nincs pasid, az nem amiatt van szerintem, mert kicsi a melled, hanem mert emiatt semmi önbizalmad nincs, ami nagyon érződik a kisugárzáson.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!