Az apám sokat hagy magamra egyedül. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Szerintetek sok egyedül lét az reggel 7től és délután 8ig, 2től este 7ig egyedül lenni itthon?Közbe eljárok dolgozni.2020. márc. 8. 19:34
1/26 A kérdező kommentje:
bocsánat reggel 7-8ig.
2020. márc. 8. 19:36
5/26 anonim válasza:
Eljársz dolgozni, tehát már nem vagy gyerek, miért kéne otthon ülnie rád vigyázni? Te minek ülsz otthon egyedü)?
7/26 anonim válasza:
Hát ha ilyen munkahelye nem tud mást csinálni. Amúgy meg ha már dolgozni jársz valószínűleg idősebb vagy szóval nem tudom miért nem érted meg a dolgot. Az én apám 2 hetente jön haza de nem különösebben érdekel. Jól elvagyunk így is. Én is munkahelyen vagyok többnyire.
8/26 A kérdező kommentje:
De megértem a dolgot nem tudom honnét veszed hogy nem értem meg a dolgot,de nem akarok bele betegedni ettől még hogy sokat magamra hagynak.
2020. márc. 8. 19:41
9/26 anonim válasza:
Nincsenek barátaid?? Egy nagykorú ember nem szorul a szülei pátyolgatására!
10/26 A kérdező kommentje:
Van egy barátnőm hozzá eljárok.
2020. márc. 8. 19:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!