Van esély rá hogy személyesen találkozhassak Rácz Zsófiával, a fiatalokért felelős helyettes államtitkárral?
Hát komolyan mondom, ezért nincs csajod, és ezért nem is lesz soha...
Én tényleg, őszintén megpróbáltam segíteni, támogatni, hogy ne kelljen még hónapokig, évekig olvasni a nyavalygásaidat.
Itt van az orrod előtt a tökéletes lehetőség, betámadja a fél ország a csajt, erre jöhetnél Te, a gáláns megmentő, boldog születésnapot kívánsz neki privát üzenetben, biztosítod a támogatásodról, és mellékesen megjegyzed, hogy ha nem veszi tolakodásnak, szívesen meghívnád egy kávéra, ahol a fiatalok helyzetéről beszélgethetnétek, blablabla.
Erre jössz egy ekkora hülyeséggel, hogy te SzEmÉlYeSeN akarsz vele találkozni, nem facebookon ismerkedni. Csak hát arra semmi esélyed, hogy majd a leprás buszon ott fog mosolyogva üldögélni rád várva, hogy meghívd SzEmÉlYeSeN kávézni.
Kiégetsz már hónapok óta, megörültem, hogy végre itt a lehetőség, hogy tőled is megszabaduljunk, mint a bombanőstől, de te még nála is ostobább vagy komolyan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!