Hogy lesz barátnőm ha senkinek sem tetszem?
Picsogáson kívül amúgy mit tudsz felmutatni? Nyaff-nyaff rusnya vagyok, nyaff-nyaff szar a ruhatáram, de mindegy is mert nyaff-nyaff vacak a személyiségem... De azon sem vagyok hajlandó változtatni, amin lehetne, mert nyaff-nyaff mindenre van kifogásom.
Most őszintén, ezt miért kellene vonzónak találni?
"30 évesen már felnőtt valaki"
23 évesen még én is azt hittem! :D
Én sem vagyok jóképű. Sőt, mikor visszanézem magam egy-egy fényképen, kb hányni tudnék magamtól. Szó szerint azt érzem, hogy fogalmam sincs bennem mi lehetne vonzó akár csak egy nőnek is. És ebben semmi túlzás nincs. Szerintem még az átlagos kategóriát sem ütöm meg. Mégis én voltam az esete életemben már 5 nőnek. Mondjuk akkoriban még volt hajam és ezáltal jobban néztem ki, mint most. Azóta megkopaszodtam (muszáj vagyok így teljesen leborotválni a fejem) és ettől még inkább előnytelen lett a külsőm. Ráadásul fejtetőmön van egy anyajegy is ami a kopasz fejemen ott virít. Igaz nem nagy, csak egy pötty (mivel nem az a kidudorodó, így leszedetni sem tudom), de a kopasz fejen nyilván látszik. Jaaah és eredetileg a füleim is 90 fokban elálltak. Így régebben kénytelen voltam hosszabb (pár centis) hajat hordani. Mivel elkezdtem kopaszodni, rászántam magam a fülműtétre, így legalább a füleim már lapulnak a fejemhez. Plusz olyan szinten szőrös vagyok, hogy nem csak a mellkasomra jutott belőle, hanem a hasamra és a hátamra meg a vállaimra is. Mondjuk a hátamról leszedetem, a mellkas+has esetén meg hajnyíróval szoktam levágni fél centisre. Így nem szúr, de nem is gusztustalan szőrcsomók lógnak.
Ehhez képest mégis most van az 5. nő életemben akinek az esete vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!