Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Hogy lesz barátnőm ha senkinek...

Hogy lesz barátnőm ha senkinek sem tetszem?

Figyelt kérdés
Nem tetszem senkinek.Régebben leveleztem lányokkal,De nem volt értelme mert hiába küldtem képet,az volt a válasz hogy nem jövök be,nem vagyok az esete,olyan lány is volt aki azt írta hogy rusnya vagyok.Én soha nem fogom megtapasztalni hogy milyen érzés tetszeni valakinek.Én csak azt tudom milyen érzés nem tetszeni.Hát igen,nem születhet mindenki jóképűnek.Nekem ezt dobta a gép.
2020. febr. 24. 20:44
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
85%
Ez most talán sablonosan fog hangzani, de próbálsz tenni ez ellen egyébként? Esetleg ruhatár-csere, és új frizura első sorban. Érdeklődj, kérd ki a hölgy-ismerőseid véleményét, hogy nekik mi tetszik egy fiún, szerintük milyen stílus állna jól NEKED, ami azért divatos is? (A "menőbb" fiú haverjaid is megkérdezhetnéd.) Közben esetleg elkezdhetnél sportolni, hogy az alakod is formálódjon. Ezek mellett pedig valami új hobbi, vagy ilyesmi, amiben örömöd leled, hogy pozitív dolgok is érjenek, amitől jobb kedved lesz, ami a kisugárzásodat is javítja.
2020. febr. 24. 21:07
 12/17 A kérdező kommentje:
#11-es a frizurán nem sokat tudok változtatni mert kopasz vagyok.Lecserélhetem a ruhatáram,De attól még az arcom rusnya marad.
2020. febr. 24. 21:11
 13/17 anonim ***** válasza:
66%
Úgy lesz barátnőd, hogy egyre inkább felnősz, és azok, akik életkorban szóba jöhetnek, szintén, és egyszercsak eljuttok mind a felnőttségnek arra a fokára, ahol már nem a kinézet az elsődleges szempont.
2020. febr. 24. 21:13
 14/17 A kérdező kommentje:
#13 nekem egy 30 éves nő is azt mondta hogy velem semmiképp nem jönne össze,pedig 30 évesen már felnőtt valaki.
2020. febr. 24. 21:18
 15/17 anonim ***** válasza:
88%

Picsogáson kívül amúgy mit tudsz felmutatni? Nyaff-nyaff rusnya vagyok, nyaff-nyaff szar a ruhatáram, de mindegy is mert nyaff-nyaff vacak a személyiségem... De azon sem vagyok hajlandó változtatni, amin lehetne, mert nyaff-nyaff mindenre van kifogásom.

Most őszintén, ezt miért kellene vonzónak találni?

2020. febr. 25. 06:31
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

"30 évesen már felnőtt valaki"

23 évesen még én is azt hittem! :D

2020. febr. 25. 06:52
 17/17 anonim válasza:
100%

Én sem vagyok jóképű. Sőt, mikor visszanézem magam egy-egy fényképen, kb hányni tudnék magamtól. Szó szerint azt érzem, hogy fogalmam sincs bennem mi lehetne vonzó akár csak egy nőnek is. És ebben semmi túlzás nincs. Szerintem még az átlagos kategóriát sem ütöm meg. Mégis én voltam az esete életemben már 5 nőnek. Mondjuk akkoriban még volt hajam és ezáltal jobban néztem ki, mint most. Azóta megkopaszodtam (muszáj vagyok így teljesen leborotválni a fejem) és ettől még inkább előnytelen lett a külsőm. Ráadásul fejtetőmön van egy anyajegy is ami a kopasz fejemen ott virít. Igaz nem nagy, csak egy pötty (mivel nem az a kidudorodó, így leszedetni sem tudom), de a kopasz fejen nyilván látszik. Jaaah és eredetileg a füleim is 90 fokban elálltak. Így régebben kénytelen voltam hosszabb (pár centis) hajat hordani. Mivel elkezdtem kopaszodni, rászántam magam a fülműtétre, így legalább a füleim már lapulnak a fejemhez. Plusz olyan szinten szőrös vagyok, hogy nem csak a mellkasomra jutott belőle, hanem a hasamra és a hátamra meg a vállaimra is. Mondjuk a hátamról leszedetem, a mellkas+has esetén meg hajnyíróval szoktam levágni fél centisre. Így nem szúr, de nem is gusztustalan szőrcsomók lógnak.

Ehhez képest mégis most van az 5. nő életemben akinek az esete vagyok.

2020. febr. 25. 08:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!