Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Letezhet ilyen no a vilagban,...

Letezhet ilyen no a vilagban, vagy ne is remenykedjek?

Figyelt kérdés

Kb olyan mint amilyen en vagyok.Visszahuzodo es nagyon boldog ha a hobbijanak elhet.Gondolok itt benti tevékenységekre.Egy olyan no aki nem kellene dolgozzon csak en,es kozben csinalhassa a hobbijait otthol.Peldaul rajzolas...a munka milyen sok idot elvesz mar az eletunkbol?

Egy olyan not szeretnek szoval akivel kozos hobbink van es aki nem tarsasagi ember...aki velem es az ottholi tevekenysegeinkel jol elvan.Munka utan persze en is becsatlakozok a dolgokba.

2020. febr. 23. 18:13
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Egészséges személyre gondolsz, vagy fogyatékkal élőre? Egészségest miért ítélnél szobafogságra? Tudom, önkéntest keresel, hogy ne úgy élje meg, fogva tartod.

De miért ne dolgozhatna, vagy miért ne dolgozzon? Eltartod? Miből?

Aki mindig otthon ül, nem jártas, nem széles látókörű.. nem a legszerencsésebb.

2020. febr. 24. 13:44
 12/13 A kérdező kommentje:
# 11 Nem mondtam,h be lesz Zárva.Annyit mondtam,h olyan beállítottságú legyen mint én,aki nem szeret eljárogatni otthonról.
2020. febr. 24. 15:35
 13/13 anonim ***** válasza:
Az otthon marad és a hobbiának és kivételével szerintem sok ilyen nő van.
2020. febr. 28. 17:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!