Miért nem találom a világban, aki igazán jó barátom lenne?
Nem az én stílusom a gyakorikérdések, de ki kell írjam, mert már mindenhol kerestem a választ. Azt tapasztalom, hogy az osztályomban, környezetemben nincsen olyan, akivel szívesen lennék. Mind unalmasak, vagy túl idegesítőek. Nem lehet velük egy jó poénon annyira röhögni, hogy kicsorduljon a könnyem, pedig szerintem a világban ez számít igazán. Olyan magányosnak érzem magam. Az osztályban elvagyok mindenkivel, de ezek csak felszínes kapcsolatok, olyanból pedig sok van nekem. Nem igazán érzem, hogy bárkivel meg tudnám beszélni a dolgaim, röhögcsélni, hülyeségeket csinálni. Pedig nagyon szeretném. Tény, hogy szeretek egyedül lenni, de ez már tényleg zavaró.
Na jó, ez elég negatívra sikerült, pedig amúgy nem vagyok ilyen :DD csak most el vagyok keseredve.
16/L.
Nagyon ritka az "igazán jó barát", szóval ezzel szinte mindenki így van. Akok akiken azt látod, hogy milyen jó barátok, ők sem lesznek ám barátok sokáig, minden életszakaszban jönnek-mennek az emberek.
Ettől még érdemes odafigyelni a mostani kapcsolataidra, értelmetlen azon rágódni, hogy mikor jön majd valaki.
Nekem se megy, Kérdező, ha ez vigasztal. Az emberek döntő többsége érdekember: addig van szükségük rád, amíg hasznot remélhetnek tőled. Ha túlélted a hasznodat, le is selejteznek.
Csodás "barátok". Nem véletlen hogy egyre több az antiszociális ember, az ellenségeskedés legalább őszinte dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!