Ti sem szoktatok hazasietni a munkahelyről abból az okból hogy úgysem vár titeket otthon senki?
Figyelt kérdés
Én nem szoktam hazasietni.Se kutyám,se macskám.Munka után még elmegyek gyorsétterembe,plázába,internet kávézóba össze vissza.Otthon unnám magam.Csak aludni járok haza.Az utcákat járom többnyire.2020. febr. 21. 09:49
31/32 anonim válasza:
Én se szoktam hazasietni. Mondjuk én egy gyorsétteremben dolgozom, imádom a kollégáimat, órákig csak hülyülök velük, néha bent maradok tanulni a munkához szükséges dolgokat, vagy ha nagyon nagy a forgalom, akkor ingyen ott maradok, és segítek minden pályán mindenkinek, amit és ahol csak tudok. Amikor megkérdezik miért vagyok még bent, azt mondom, hogy nem sietek, mert úgyse vár otthon senki, itt meg jól érzem magam 🤷♀️ néha beugrok a Savoya parkba, és mászkálok a boltokban, vásárolok, hülye kérdéseket teszek fel az eladóknak, szóval amúgy én tökre megértelek.
32/32 anonim válasza:
Akinek nem kell edzeniannak persze ráérős. anyuci meg elmegy a boltba , feltakarít helyetted , így nekem se kellene sietni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!