Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Ti sem szoktatok hazasietni a...

Ti sem szoktatok hazasietni a munkahelyről abból az okból hogy úgysem vár titeket otthon senki?

Figyelt kérdés
Én nem szoktam hazasietni.Se kutyám,se macskám.Munka után még elmegyek gyorsétterembe,plázába,internet kávézóba össze vissza.Otthon unnám magam.Csak aludni járok haza.Az utcákat járom többnyire.
2020. febr. 21. 09:49
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
100%

Én haza szoktam sietni.

Addig amíg nem kezded el lövöldözni az embereket az utcán az antiszociális viselkedésed miatt addig nincs ezzel semmi baj :D

2020. febr. 21. 12:01
 22/32 anonim ***** válasza:
100%

Én sietni szoktam. Nekem van egy macskám, és alig várom hogy láthassam.

Amúgy nincs más hozzátartozóm. Ha nem lenne macskám akkor is húznék haza amint letelik a munkaidő, játszanék vagy akármi.

2020. febr. 21. 12:26
 23/32 A kérdező kommentje:
#10 nincs kedvem barátkozni,haverkodni most más emberekkel.Azt a 200 forintot meg kibírom az internet kávézóba.Ott vagyok egy órát aztán megyek tovább.
2020. febr. 21. 13:04
 24/32 A kérdező kommentje:
#22-es én nem tartok macskát.Sajnálnám hogy egész nap otthon lenne bezárva,egyedül.Mivel csak aludni járok haza,alig látnám.
2020. febr. 21. 13:07
 25/32 anonim ***** válasza:
100%
no vagy?
2020. febr. 21. 14:29
 26/32 anonim ***** válasza:
73%
Te vagy a prostikkal beszélgetős kérdező?
2020. febr. 21. 14:41
 27/32 anonim ***** válasza:
100%
Volt egy időszakom, amikor egy csomó buszjáratot kipróbáltam, honnan-hova megy (Bp.). Ma már nem érdekel. Nem nagyon szeretek már mászkálni, volt, hogy cangáztam. Ma már csak hazajövök, és netezek, olvasok, ügyintézek, takarítok, stb.
2020. febr. 21. 14:51
 28/32 anonim ***** válasza:
100%

Én még egyetemre járok, de nem szoktam hazasietni, de csak azért, mert órák után szinte mindig van valamilyen programom.

Hétfőn mindig tovább bent maradok, néha kilencig is elhúzódik, kedden úszok, szerda a mozi nap, csütörtökre mindig kitalálunk a barátaimmal valamilyen programot, a péntek vagy pihenés, vagy "nagy" program.

Amúgy attól, hogy együtt élsz valakivel, nem biztos, hogy otthon vár téged. Mindenkinek megvan az élete, és nem az, hogy otthon várjon téged. Van amikor úgy érek haza, hogy mindenki más már rég otthon van, van amikor úgy, hogy még órákig egyedül vagyok.

2020. febr. 21. 16:54
 29/32 anonim ***** válasza:
100%

Mi értelme ennek a kérdésnek ?

Leírják mások a saját szemszögükből a dolgot.

De a kérdező csak ugyanazt hajtogatja.

Ez kb olyan mint amikor egy tinigyerek közzéteszi az internetes pöcegödörben hogy szomorú-depressziós-vagy valami baja van.De semmi konkrétum nem tesz hozzá ami alapján segíteni lehetne neki.

2020. febr. 21. 16:56
 30/32 anonim ***** válasza:

Is-is,szeretek otthon lenni, de nem görcsölök rá a haza sietésre...

Megértelek Kérdező!

2020. febr. 26. 07:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!