Ti sem szoktatok hazasietni a munkahelyről abból az okból hogy úgysem vár titeket otthon senki?
Én haza szoktam sietni.
Addig amíg nem kezded el lövöldözni az embereket az utcán az antiszociális viselkedésed miatt addig nincs ezzel semmi baj :D
Én sietni szoktam. Nekem van egy macskám, és alig várom hogy láthassam.
Amúgy nincs más hozzátartozóm. Ha nem lenne macskám akkor is húznék haza amint letelik a munkaidő, játszanék vagy akármi.
Én még egyetemre járok, de nem szoktam hazasietni, de csak azért, mert órák után szinte mindig van valamilyen programom.
Hétfőn mindig tovább bent maradok, néha kilencig is elhúzódik, kedden úszok, szerda a mozi nap, csütörtökre mindig kitalálunk a barátaimmal valamilyen programot, a péntek vagy pihenés, vagy "nagy" program.
Amúgy attól, hogy együtt élsz valakivel, nem biztos, hogy otthon vár téged. Mindenkinek megvan az élete, és nem az, hogy otthon várjon téged. Van amikor úgy érek haza, hogy mindenki más már rég otthon van, van amikor úgy, hogy még órákig egyedül vagyok.
Mi értelme ennek a kérdésnek ?
Leírják mások a saját szemszögükből a dolgot.
De a kérdező csak ugyanazt hajtogatja.
Ez kb olyan mint amikor egy tinigyerek közzéteszi az internetes pöcegödörben hogy szomorú-depressziós-vagy valami baja van.De semmi konkrétum nem tesz hozzá ami alapján segíteni lehetne neki.
Is-is,szeretek otthon lenni, de nem görcsölök rá a haza sietésre...
Megértelek Kérdező!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!