Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Ti sem szoktatok hazasietni a...

Ti sem szoktatok hazasietni a munkahelyről abból az okból hogy úgysem vár titeket otthon senki?

Figyelt kérdés
Én nem szoktam hazasietni.Se kutyám,se macskám.Munka után még elmegyek gyorsétterembe,plázába,internet kávézóba össze vissza.Otthon unnám magam.Csak aludni járok haza.Az utcákat járom többnyire.
2020. febr. 21. 09:49
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
69%
Mondjuk most van aki vár otthon, de amikor nem volt, akkor is mentem haza mielőbb, tök jól el tudtam foglalni magam.
2020. febr. 21. 10:14
 12/32 anonim ***** válasza:
100%
Én is el szoktam mászkálni munka után, pedig otthon vár Cirmi.
2020. febr. 21. 10:16
 13/32 anonim ***** válasza:
69%

Engem is van aki vár otthon, de így sietni nem szoktam. Amúgy is mindig van dolgom munka után, napközben nem tudom elintézni, szóval így nem rohanok, mint az állat.

26N

2020. febr. 21. 10:18
 14/32 anonim ***** válasza:
79%
Én is egyedul lakom és alig várom hazaérjek , ahol nem lát senki , ledobigálom a cuccaim , csinálok egy kávét , és örulök hogy elvagyok békében
2020. febr. 21. 10:33
 15/32 anonim ***** válasza:
80%
9: Én nem is akarok embereket látni :) Nem dob fel. Inkább elfoglalom magam otthon. Olvasok, tanulok, filmet nézek. Meg azért otthon is van feladat, házimunka.
2020. febr. 21. 10:34
 16/32 anonim ***** válasza:
77%

Szerintem nem voltál eleget cseszegetve , ahhoz hogy értékeld a szabadságot

Engem apám szekirozott , utána a férjem, csak a kritika stb , semmi szeretet

Mára remeteként élek és sajnos örülök neki

2020. febr. 21. 10:34
 17/32 anonim ***** válasza:
13%
Sietek haza edzeni mindennap 5 óra kőkemény edzés! Utána meg 2 óra házi munka! ez az élet nem a poshadás meg a bulika.
2020. febr. 21. 10:36
 18/32 anonim ***** válasza:
83%

Én megértelek.

Én sem szoktam haza sietni, simán bent vagyok még az irodában 1-2 órát a munka után, néha csak kávézok és netezek, néha dolgozom még pluszban egy kicsit, néha csak telefonozok, de valahogy mégis jobb bent, mint otthon. Sokszor semmi kedvem hazaindulni.

2020. febr. 21. 10:38
 19/32 anonim ***** válasza:
89%
Én azóta sietek haza amióta nem vár otthon senki.
2020. febr. 21. 10:41
 20/32 anonim ***** válasza:
100%
Sietni nem szoktam, de megyek haza ahogy lehet. Mosok,főzök, takarítok, sorozatot nézek, tanulok, pihenek, edzeni megyek. Nekem nem szórakoztató egyedül ücsörögni vagy kávézókban fölöslegesen pénzt költeni.
2020. febr. 21. 11:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!