Miért kell léteznie a magánynak? Miért nincs automatikusan minden embernek barátja, barátnője?
Igen, biztosan egyszerűbb lenne, de nem biztos, hogy mindenki örülne ennek. Plusz, nem tudom, hogy lenne ez kivitelezhető.
Akkor az embernek már születésekor el lenne rendelve, hogy neked Juli a csajod, Julinak meg te a pasija? pl.
Elég abszurd. De gondolom azért tud az ember kommunikálni, hogy tudjon párt, barátokat találni. És kb. mindenki talál párt előbb-utóbb.
Nincs magány!
Jézus mindíg veled van!
Ez már megint ez a "Miért nem lehet mindenki gazdag?" "Miért nem lehet mindenki szép?" Miért nem lehet *az én legnagyobb problémám insert here*".
Hát miért van az életben kihívás? Hát miért nem úgy működik hogy csak úgy az ölembe hullik a kaja, meg a szociális kapcsolatok? Hát miért szükséges ahhoz dolgoznom magamon? Hát miért kell ezeket a kapcsolatokat nekem kialakítanom és fenntartanom? :D A magány arra van, hogy elkezdj szociális kapcsolatokat kialakítani, azok meg a túlélést szolgálták régen kicsit máshogy mint most, de most is hasonlóan kellenek :D ugyanaz ez mindhogy nincs alanyi jogon kajád és pénzed, a szükségleteid kielégítéséhez tenned kell, különben csak fetrengenél és nem csinálnál semmit, pl nem ismerkednél úúj emberekkel mer minek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!