Ti mivel töltitek a szabadidőtöket?
Figyelt kérdés
Nekem nincsenek barátaim, netezésen kívül nem sokat csinálok.
22 éves vagyok.
2020. febr. 16. 17:22
11/17 anonim válasza:
Netezés, ügyintézés, takarítás, utazás, néha képzés, jó lenne olvasni, rávenni magam erre.
12/17 anonim válasza:
Interneten olvasgatok, itt írok-olvasok, jutúb, rádióamatőrködöm, tv-t nézek - általában.
13/17 Sunshinedoll válasza:
Nekem egy barátom sincs a városban a páromon kívül, mindenki más elköltözött. Én olvasni szoktam, edzőterembe járni, valami újat tanulni, sétálni, elmenni kajálni valahová, a párommal lógunk, vagy hazamegyek meglátogatom anyámékat pár napra pl. hétvégén.
14/17 anonim válasza:
Olvasás, netezés, zenehallgatás, rajzolás. 19/L
15/17 anonim válasza:
Filmezés, olvasás, sorozatozás, színház, mozi, koncert, kocsmakvíz, szabadulószoba, sörözés, múzeum, hangverseny, fesztivál, írás, rajzolás, önképzés, nyelvtanulás, bármi mást tanulás, karaoke, tánc, táncos buli, road trip, bringázás, futás, edzés, squash, főzés, éttermezés, kávézóba járás, könyvtárban ülés meg még ötszáz dolog, ami nem jut eszembe, 2020-ban konkrétan lehetetlen unatkozni.
Plusz utazás, utazás, utazás, amennyit csak bírok.
16/17 anonim válasza:
Mostanában leginkább filmezés ezen kívül néha sétálok a természetben.
21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!