Szerintetek is nyitnia kéne azoknak a nőknek is a szegény férfiak felé akik eddig ezt nem tették meg? Így lenne kevesebb magányos és szegény ember?
Csak azért mert te így látod még nem kényszeríthetsz más embereket arra, hogy összejöjjenek valakivel akivel nem akarnak.
Ha neki kizáró ok a szegénység, akkor ez van, ezer más nőnek nem kizáró ok.
24: képzeld, van egy millió is.
Ha nem találod meg őket...lehet nem a pénz miatt utasítanak vissza.
És ezek a “szegény” férfiak érdeklődtek valaha is, hogy ŐK mit tudnának adni a nôknek? Gondolom ez eszükbe sem jutott, annyira el vannak foglalva az önsajnáltatásukkal.
Az a baj az ilyen “szegény” emberekkel, hogy általában nem csak anyagilag, de lelkileg is szegények. Én férfiként elsüllyednék szégyenemben, ha egy mozijegyet nem tudnék megvenni a páromnak, de nektek csak azért kell egy nő, hogy legyen kivel együtt keseregni otthon a szakadt paneletekbe.
Ne bántsátok már a kérdezőt. Lehet valaki azért is szegény,mert lerobbant anyagi helyzetű családból származik. Ha jó felfogású, csak idő kérdése, hogy a szegénységi helyzet javuljon.
Én ismerek egy szomszéd srácot, aki szegényen nőtt fel. Van egy gyönyörű felesége (szerény jövedelmű nő), két gyereke. Állandóan azt nézi, hogyan tud pénzt csinálni a családnak, dolgozik, vállalkozik, kapcsolatot épít. Ezt én nagyon becsülöm. Már saját tulajdonú panelben élnek. Boldog család.
Nem panaszkodni kell, ha valaki szegény, hanem cselekedni. A hozzáállást megérzik a nők.
Az én édesapám is koldusszegényen kezdte, zsellér parasztcsaládból származott sokadik gyerekként. De szerető családból jött, jó felfogás volt otthon. Munka mellett elvégezte az egyetemet, igazgatóként ment nyugdíjba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!