Miért van kutyájuk azoknak a lányoknak nőknek akiknek nincs párjuk?
Figyelt kérdés
2019. dec. 11. 11:58
1/14 anonim válasza:
Gondolom azért, mert szeretik a kutyákat.
2/14 anonim válasza:
Nem csak azoknak és nem mindegyiknek van.
3/14 anonim válasza:
Mikor egyedül voltam se volt semmilyen állatom és soha nem is lesz.
5/14 anonim válasza:
Valóban nem csak nekik van, de leginkább azért, mert az emberek zöme képtelen egyedül lenni.
Valami vagy valaki kell.
7/14 anonim válasza:
Miért küldöd el nekem is? Az tény, hogy az emberek többsége utál egyedül lenni. Az egyedült úgy értem, hogy barátaid sincsenek, akikkel napi szinten találkozol vagy levelezel. Gyakori kérdések sincs, semmi. Egyedül a gondolataiddal, sokszor magadban beszélsz. Ismersz olyan embert, aki ezt szereti?
8/14 anonim válasza:
Ja bocs, most látom, hogy a két link más. :-D
9/14 anonim válasza:
Nem csak azoknak van, van akinek ez így jó és ennél több nem is kell nekik,más pedig ilyen társaságot szeretne stb..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!