Szerintetek is nyitnia kéne azoknak a nőknek is a szegény férfiak felé akik eddig ezt nem tették meg? Így lenne kevesebb magányos és szegény ember?
12#
De a férfiak többsége nem életképtelen és talál magának barátnőt. Szóval a hozzád hasonló lúzereknek alkalmazkodniuk kell
Nem vagyok szeretetszolgálat, hogy sajnálatból összejöjjek bárkivel, hogy ne legyen magányos, pláne szegény.
A jelenlegi barátom jelenleg munkanélküli (egyetemisták vagyunk), de az ilyen ötletek, mint a kérdezőé, mindig elborzasztanak. Miért "kéne" nekem bármit tennem bárkiért?
21/L
"nem azt nézzük hogy a másiknak milye van,hanem azt hogy milyen ember"
Tekintve hogy privátban megkértél hogy dögöljek meg elmondhatom hogy emberileg is nulla vagy, így ne aggódj, a veled való ismerkedéskor a nők azt nézik milyen vagy, nem a pénztárcádat, és így döntenek amellett hogy inkább hagynak a fenébe.
Szerintem kiegyensúlyozott kapcsolat csak akkor alakulhat ki ha a felek hasonló társadalmi, gazdasági és kulturális közegből jönnek. Kivételek vannak, de biztos nagy élmény egy olyan emberrel együtt élni, aki jó fej, csak ne hozzuk fel a pénz témát, mert a Mancikát, akit nagyon szeret úgy üti állon, hogy nem fogja megköszönni.
Persze mindenki azt csinál az életével amit akar és tud. És mer...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!