Magányosok, titeket mi vigasztal?
Lassan 30 éves leszek (férfi), de még nem volt párkapcsolatom, illetve barátaim sem.
Ahogy elnézem a jelenlegi életemet ez a közeljövőben és a távoli jövőben sem fog változni, csak rosszabb lesz...
Azzal vigasztalom magamat, hogy majd a következő életem jobb lesz, de ezt már így kell leélni...
Nyugi, legalább mentesülsz a hülyéktől.
Engem csak a holnap vigasztal!
Nincs rosszabb mint egy hülyével élni!
Semmivel.Ez jutott,unalmas minden nap,legszívesebben föl sem kelnék.
Attól meg Isten őrizz,hogy következő életem legyen...Bőven elég ezt az egyet végig unni.
21/F
Úgy vagyok, mint a 2-es.
Meg szerintem sokkal de sokkal problémásabb lenne az életem egy kapcsolatban.
Engem egy "lopott" pillanat, amellyel egy régi Kedves Férfi ismerősöm ajándékozott meg:
"Egy ölelést?" - és hagytam, hogy egy kicsit hosszasan a karjaiba zárjon.
Az ilyen röpke percekért (is) érdemes élni...
Elkell menni tanfolyamra szakmat találni valamivel lekötni magad vagy sport stb. A mai nők elvannak tévedve sokat nemveszitettél hogy nincsen. De meg lehet simán nőd nemkell aggódni.de nem ez a legfonzosabb a világon hanem az önfejlesztés a legfontosabb
Képezd magad sportolj dolgozz stb szégyelni nemkell semmit ha nemtettél semmi olyat a helyzeted miatt ne aggódj mert sokan igyvannak ez van romlott lett a világ az emberek de a jó isten odafentről lát mindent es a bűnösök megbűnhödnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!