Ti milyen külsejű nőről vagy férfiról szoktatok álmodozni? Milyen az ideálotok?
Privire szakàllrol: en mint nö alapbol nem vagyok a szörzet hive, nalam ez ffiakra is at van vonatkoztatva hogy a szörös pasik sem tetszenek. Ez csak az én "heppem", mert persze attol böven van mas nö akinek meg bejön.
Max borosta vagy vékony szakall mèg elmegy de amolyan sürü plane göndör Nekem gusztustalan.
Férfiaknál: magasabb nálam (én 160 cm vagyok, szóval ez nem túl nagy "elvárás" szerintem :D), nem túl vékony/kövér/izmos. Igazából az egyáltalán nem tetszik, ha egy férfi izmos és szálkás, sok esetben kifejezetten inkább az tetszik, ha van egy kis pocakja valakinek. Illetve nagyon szeretem a testszőrzetet is férfiakon, megőrülök a borotsáért/nem túl hosszú szakállért, az pedig kifejezetten taszít, ha pl. az intim részeit vagy bármely más testrészét borotválja. Vagyis a borotvált hónalj annyira nem zavar, mert nyáron pl. elég kényelmetlen lehet szőrös hónaljjal létezni, szóval azt megértem, ha leszedi, de amúgy mást ne. A sötét rövid haj tetszik. Ha mondanom kéne egy férfi hírességet, aki bejön, talán Austin Zajurt mondanám, vagy Michaelt a VSauce-ból :D (mostanában észrevettem, hogy egyre jobban tetszenek az "apukásabb" kinézetű férfiak, akik pl. kopaszodnak, meg ilyesmi)
Nőknél: magasabb nálam, hosszú barna/sötét hajú, átlagos testalkatú, nőies stílust képvisel. Ezalatt mondjuk nem feltétlenül azt értem, hogy 0-24-ben magassarkúban van meg 5 kiló vakolat nélkül ki se lép a házból, de a lényeg, hogy ne legyen ilyen rövid hajú tomboy-izé, akiről csak max. akkor derülne ki, hogy nem egy 14 éves kisfiú, amikor megszólal. Hírességek közül jelenleg Alexis Bledel a crush-om, meg tetszik pl. Ellen Page is.
21L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!