Ti milyen külsejű nőről vagy férfiról szoktatok álmodozni? Milyen az ideálotok?
Elsö vagyok
Kb 175-180 magas es vékony.
"Müizmokat"es kövèrsèget rühellem es a szakàll ràm kiàbrànditoan hat nagyon.
Tetszik ha felül hosszabb a haja vagy kocos hatàsu es par tincs a szemebe log esetleg es vastagabb a szemöldöke
Alig talalok googlen hasonlot...de valamit linkelek mire gondolok csak nem ennyire extrém feltünöen ertem de nem talalok szolidabbat:
. [link]
Kb mint Adam Lambert csak ö gyakran szakallas
Plusz tetszik a szemtus/fekete kontur a szem körül is pasikon ha nem feltünö!
Talan ez szolidabb kep rola
Szeretem, ha a férfi valamivel magasabb nálam, ami talán nem magy elvárás a kb 168 cm magasságommal. Tehát ennél magasabb legyen. Vékony, csak szálkás alkatú. Nem szeretem, ha agyonra van gyúrva.
A sötétetebb haj jön be. A "szélfútta" rövidebb haj és a félhosszú (fül alattig érő kb) ezek között bármilyen lehet, de a göndör nagyon nem tetszik. Arca legyen sima. Maximum a nagyon kis borosta elmegy. Szakáll bajusz szóba sem jöhet.
Tetszenek a világos szemek nagy fekete szempillákkal. A kicsit szögletes arcvonások szépen formált, kissé telt ajkakkal. Öltözködésben a sportos, elegáns jön be. Nem tetszenek a férfiakon az ékszerek, sem a tetkók. Az tetszik leginkább, aki természetes módon csinos, de persze ápolt és ad magára. Csak a túlzásokat kerülje.
Belső tulajdonságokat illetve én a jó fiúkat kedvelem. Udvarias, érzelmes, romantikus, de emellett ügyes, bátor, megállja a helyét. Figyelmes, szereti a párját kényeztetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!