Fiúk, nektek milyen a lány ideálotok?
Lány vagyok, de szerintem akkora marhaság ez az ideál dolog. Én régen kijelentettem, hogy legyen magas, ne legyen szőke haja, ésatöbbi, az egyik barátom 172 cm volt, a másik pedig szőke :D
Mindenkinek más az "ideálja", és változnak az igények, de a belső tulajdonságok sokkal meghatározóbbak, mint bármilyen külső jegy.
[link] az exem, aki után hónapokug nyígtam, minden volt csak ilyen nem.
39F
Én érdekes eset vagyok, mert nem igazán van ideálom, és a nők többségében képes vagyok valami vonzót találni, illetve sok, akár eltérő külső tulajdonság, vonás is tud tetszeni, így inkább a belső a meghatározó.
Tudom közhelyes, de tényleg így van, sok esetben volt, hogy olyan nők váltak számomra vonzóvá miután megismertem őket, aki korábban nem kifejezetten tetszettek.
Ha mégis muszáj példát mondani, akkor Florence Pugh színésznőt mondanám, ha kell a kép:
Inkább nő, aki tetszene a koromnál fogva. Kb. egy ilyen:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!