Fiúk, lányok Mi az ideálotok? (külső/belső) 14/L
Külső:
- Magasabb (minimum 165cm, de inkább 170cm-nél magasabb legyen) :)
- Hajszín és szemszín igazából teljesen mindegy, de azért ilyen pink meg hupikék inkább ne legyen a haja :P
- Haj "stílusból" is szinte mindegyik bejön, de tetszik ha kicsit "különlegesebb" stílusú, de az is jó, ha ilyen átlagos :'D
- A vékony lányok nem igazán jönnek be, de a kövérek is taszítóak, szóval formás, picit ducibb, teltebb alkatú legyen :)
- Szép arc és legyen ápolt, azt hiszem ez alap :D (igaz a szép arc nehezen leírható és mindenkinek mást jelent)
Belső:
- Ne bulizós ribizli legyen, hanem inkább visszafogottabb, introvertáltabb, de ez nem azt jelenti, hogy depisen üljön otthon egész nap :D
- Kedves, mosolygós, azt hiszem ez alap :D
Legyen ápolt, nálam magasabb,
/ez mondjuk nem olyan nehéz mivel 156cm vagyok :D/ lehessen vele jókat beszélgetni komoly dolgokról IS. Az se hátrány, ha szereti a rock zenét de nem elvárás :')
Ne legyen pesszimista, negatív személyiség.
16/L
Belső: ne legyen beképzelt, legyen vicces, kedves,nevettessen meg mindig, álljon ki a véleményéért és legyen határozott, legyenek célajai, mindenképpen szeresse a sportot és ő is sportoljon valamit, valamennnyi esze azért legyen:D,szeresse az állatokat, komolyan is lehessen vele beszélgetni
Külső: az én ideálon a barna haj, barna szem, legyen magas(azér ne égi meszelő), látszódjon rajta, hogy sportol, legyen igényes,de azért ne azzal menjen el a reggele, hogy belövi a haját, lazán öltözködjön(ezalatt nem melegítőt értek)
15/L
Külső: Legyen magasabb nálam, ami nem nehéz mert 155 cm vagyok. :D . Hajszín, szemszín teljesen mindegy a lényeg h jó legyen az összkép.
Belső: Na ilyen téren viszont elég válogatós vagyok mert manapság kevés normális srác van. Legyen komoly gondolkodású mert én is az vagyok, meg persze nem árt ha kedves és őszínte egyaránt. :)
14/L
Kulso:legyen magasabb nalam,haj es szem szin nem lenyeg de az elony ha fekete haja es kek szeme van,legyen apolt(ami szerintem alap),es ne legyen se tul vekony se tul dagi
Belso:legyen vicces,kedves,aljon ki magaert,es az sem art ha megerto
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!