Van köztetek olyan, aki Taügetosz pozitívnak tartja magát? Ha ige, indokoljátok meg miért?
Én. Dettó rövidlátó vagyok de ez annyira nem zavar...Inkább a belső dolgaim miatt
Egy önsajnáltató 22éves leszbikus vagyok se kapcsolatom,se normális munkám és minden fas.ságért csak nyavajgok. Idegileg sem vagyok teljesen rendben. Szorongással és depresszióval küzdök. Semmi kilátásom a jövőre és semmi jót nem találok a jelenemben sem
Hát jah. Taügetosz pozizív. Nem kicsit
22LL
"15-16 centi hosszú" Ez teljesen normális... Könyörgöm ha felmerül h valami fura benned nézd meg az átlagot, és akkor nem lenne ilyen problémád és komplexusaid.
39-es lábbal meg mi a baj? Gerincferdülésem nekem is van, ezen segít a gyógytorna. Tedd helyre magad, kezdj el sportolni, ezáltal szert tehetsz önbizalomra.
Hozzáállásodon változtass. Nincs másra szükséged.
1#nek már több dolog kell, ment is privát.
Attól hogy külsőre nem vagy egy jól sikerült példány, még nem feltétlenül kell leírni magad.
Szerintem a külső max barátnő szerzésnél számít, igaz ott hatványozottan. de ettől függetlenül lehetnek barátaid, eljárhatsz bárhova, sportolhatsz, vagy épp tanulhatsz, képezheted magad, és lehetsz sikeres ember.
Nem vagyok szep, de mar elfogadtam.
Kihozom magambol a maximumot es torekszem a jobb elet eleresehez, fejlesztem magam folyamatosan.
Korod?
Amúgy én 19/F, 174 cm, 59 kg, 17 cm, 42-43-as lábméret. Ez se sokkal jobb, ráadásul még beszédhiba, lustaság is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!