Mi tévő legyek?
Sziasztok, röviden annyi a történetem hogy elég egyedül vagyok, ninncsennek se barátaim, barátnőm, még jó ismerőseim sem.
Szeretnék ezen változtatni,kiderült a szórakozóhelyek nem az én világom. A netes lehetőségeket kimaxoltam, kisebb, nagyobb sikerekkel. Szóval a lehetőségeim elég korlátozottak így, mivel 0 az ismerettségi köröm. Valaki, valamilyen tapasztalat, tanács?Bármire kíváncsi vagyok :D
Egy mindjárt 20 éves debreceni srác
Édes jó Istenem!
20 évesen itt nyekeregni egy ilyen "kialakult stílussal"...
S te most azt várod, hogy valaki megkönyörül, vagy "bedobja magát", hogy a kis puculyka ne kókadozzon?!
Azt tanácsolom, hogy szedd össze magad, mert az ilyen löttyedt tökű nyálgépekre senki sem kíváncsi!
Ha nem jársz el társaságba, akkor ezután sem lesz kapcsolatod, alul-informált, érdektelen senki leszel (maradsz)! Debrecenben aztán művészet unatkozni!
Vagy dolgozz, vagy tanulj, vagy sportolj, vagy rúgj be néha jól - csak csinálj már valamit, mert senki sem fog bekopogni hozzád azzal, hogy nem tud nélküled élni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!