Magányos emberen hogyan lehet segíteni?
Igen. Barátokat kell szerezni. DE: csak keveset. A kevesebb néha több.
Üdv:
Egy 32 éves aszoc férfi.
En is akkor voltam emberek kozott ha dolgoztam de amilyen a szerencsem , mar munkam sincs.
Annyi a kulonbseg hogy en még a csaladommal elek, de ok utalnak engem ugyhogy olyan mintha egyedul lennék az egesz vilagban.
Nekem a beilleszkedes is nehezen megy.
Bele kell torodni hogy ilyenek vagyunk, es probalni a legjobbat kihozni magunkbol.
Van, hagyd az embereket, nem kell őket kergetni!
Szerezz papagájokat, és járj el sportolni, mondjuk uszodába!
Garantáltan le fog kötni ez a kettő a munka mellett, de ha mégsem, akkor iratkozz be egy tanfolyamra is!
Ha akarod, ha nem emberek közé fogsz kerülni!
A többi, tőled függ...
Egyedül élsz? Vegyél egy kutyát, hidd el sokat segít. Le kell vinned reggel és este sétálni. Ott találkozol emberekkel. Menj el bulizni, vagy edzeni. Számtalan lehetőség van. Ott a netes ismerkedés. Nem hiszem hogy nem tudsz valamit kipróbálni.
Nekem a szüleim nem élnek, a sok tesóm közül csak az egyikkel beszélek. De van párom, vannak igazi, és netes barátaim. Én szoktam egyedül is lenni itthon, és szeretem. Nekem kell az az én idő, amikor csak egyedül vagyok. Olvasok, filmezek, netezek, pihenek, zenét hallgatok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!