Ha leszólítok Budapesten egy tömegközlekedési járaton pl.7-es buszon egy lányt mennyi rá az esély hogy összejön velem?
Figyelt kérdés
Budapesten lakok,mindennap bkv-zok,többnyire busszal járok.A belvárosban a forgalmasabb járatokon,mint pl.5-ös busz,8E,133E,stb.sok csinos lányt látok utazni nap mint nap.Mi lenne ha egyszer találomra odamennék az egyikhez,megdicsérném milyen csinos,utána meghívnám egy italra valahová?Mennyi az esély hogy lenne belőle valami?Vagy elhajtanának?🤔2020. jan. 9. 23:12
11/14 anonim válasza:
Lehet, hogy vannak nyitott emberek, de azért a legtöbben szerintem nem ismerkedés céljából buszoznak. Számomra pl. kicsit ijesztő, ha egy idegen leszólít, nem tudom mit akar, miért szólított meg, ha látszólag semmi közös nincs bennünk azon kívül, hogy éppen ugyanazon a buszon utazunk.
13/14 anonim válasza:
Úgy imádom az ilyen kérdéseket. "Mennyi rá az esély,hogy összejön e veled" hát ni így látatlanba honnan tudjuk,meséld már el?! Függ attól,hogy van e valakije,milyen hangulatba van. És a legfontosabb,hogy te tetszel e neki. Azt meg csak ő tudja....nem mi. Az ilyen kérdésektől már csak azt szeretem jobban,mikor 2 naponta fekteszik a kérdést,hogy "örökre egyedül fogok maradni"?
14/14 anonim válasza:
Ha csak úgy random odamész valakihez, kb nulla az esélyed. De ha mondjuk az utazás alatt szemeztek egymással és látod, hogy érdeklődik, akkor már van mit keresni; de még akkor is benne van a pakliban, hogy elhajt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!