Ha leszólítok Budapesten egy tömegközlekedési járaton pl.7-es buszon egy lányt mennyi rá az esély hogy összejön velem?
Szóval leszólítod, aztán már össze is jön veled?
Ne gondolkozz ilyen nagyba.
50% függ azért pár dologtól, milyen a kedve? van e valakilye? Akar e kapcsolatot? stb..
Próbáld meg semmi veszíteni valód nincs, azért másnap még nem biztos hogy lesz csók de ki tudja?
Sok sikert,ha nem sikerül ne add fel, hajrá :-)
Helyzetjelentést kérek majd hogyan alakulnak a dolgok, kíváncsian várom :-)
Adnak jegyet a söförök, vagy zsebükbe seftelnek? Rájuk kell szólni, hogy adjon már jegyet a nyolc ezres bűnti nem hangzik jól.
Nem így kell csajozni, hogy dicsérgeted őket, hanem kérdezel valamit tölük pl. Bocsi, nem tudod merre van Budapest-Ábrahám utca 10?
Aztán megköszönöd a segítségét.
Ó de örülök a találkozásnak, ha nem haragszol, hogy visszakérdezek :D
Gyakran szoktak hasonlóan leszólítani a tömegközlekedésen és utcán. Házas vagyok. Ha rögtön megmondom, akkor azért vagyok hülye p.csa mert esélyt sem adok, ha véletlenül beszélgetésbe elegyedek és csak percekkel később utalok rá, hogy nem vagyok szabad, akkor meg azért, mert "szórakozom". Hogy kell szépen visszautasítani titeket? :D
Azt tudd h csak egy vagy a sok közül ugyhogy vmi egyedit kell viritanod ami által kitűnsz.
Menj oda úgy egy lányhoz h nézted őt és elgondolkodtál mi lehet a legnagyobb belső értéke, van-e kedve megosztani veled.
Csak ha megkérdezi h miért érdekel akk ne azt mondd h há' mer megakarlak dugni höhö kisanyám. Légyszi.
Én olvasni szoktam vagy zenét hallgatni. Abszolút hidegen hagynak körülöttem az emberek.
Ha tömegközlekedek, akkor éppen megyek valahova, általába olyan helyre, ahonnan nem késhetek. Így nincs időm beülni sehova az elérhetőségeimet pedig nem adom meg egy idegennek.
Egy ilyen személytelen megszólításra, amit rajtam kívül még aznap elmond húsz másik lánynak nem tudok mit kezdeni. Nem engem szeretnél megismerni ("találomra") csak egy lányt, aki vonz külsőleg. Az ilyen ismerkedés éppenhogy taszít.
A lehető legudvariasabban elutasítanálak, majd folytatnám azt, amiben megzavartál.
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!