Hová tűnnek a lányok a levelezés közben? Miért nem írnak vissza egy idő után?
Figyelt kérdés
Sok lánnyal leveleztem már itt is és más oldalakon is.Néhány napig vagy hétig levelezünk aztán egyszercsak eltűnnek,nem reagálnak többet a levelemre.Én még soha nem tűntem el ők még mindig eltűnnek.Ilyen szívtelen,gonosz teremtmények lennének a lányok?😥2020. jan. 9. 20:28
1/20 anonim válasza:
Én bevallom neked,hogy volt,hogy elolvastam majd elfelejtettem válaszolni.
Aztán már nem tudtam, hogy kinek válaszoltam,kinek nem így hagytam.
De sokszor napokig nem is lépek be.
2/20 anonim válasza:
Baratnoiknek screenshotoljak meg dumalnq rolad
3/20 anonim válasza:
Nem csak a lányok csinálják ezt, kb mindenki. És nem csak itt, mindenhol. És szinte bármi előidézheti, nem tudtam még rájönni, hogy mi az amire eltűnnek.
4/20 A kérdező kommentje:
#1-es de volt olyan lány akinek 3 üzenetet is írtam és egyikre sem reagált🙁
2020. jan. 9. 20:42
5/20 anonim válasza:
mert elvesztik a kezdő érdeklődésüket, vagy csak poénkodnak,és érzik, hogyha komolyabbat akar az ember, vagy túl sok emberrel vannak már így is interakcióban, nem akarnak még egyet.
Rengeteg opció van.
6/20 anonim válasza:
Nekem a Tinderről tűnnek el. Párba álltunk, tehát ez azt jelenti, hogy valami csak felkeltette az érdeklődését. Aztán utána 1-2 nap és eltűnnek, akár írtam neki valamit akár nem.
7/20 anonim válasza:
Én most 2 fiúval jártam igy, ők nem válaszoltak :-D
8/20 A kérdező kommentje:
És a levelezés kellős közepén szoktak eltűnni.Ez olyan mintha a fogorvos beadná az érzéstelenítőt én meg lelépnék a rendelőből hazamennék.
2020. jan. 9. 20:50
9/20 george1113 válasza:
Előszörör is mi az hogy levelezés? Nem az 1800-as években élsz, írd nyugodtan úgy hogy üzenet.
Velem is előfordul mindig, de nem fogalkozok velük ha nem irnak, hát nem. Nem lehet erőltetni semmit.
10/20 anonim válasza:
Nos bár tudom hogy csúnya dolog ghostingolni, nem egyszer volt, hogy én is csináltam. Ennek több oka is volt/van. Az egyik az, hogy nem szeretnék intimebb kapcsolatot senkivel és (sajnos/nem sajnos) ez tűnt/tűnik a legkockázatmentesebb/legegyszerűbb megoldásnak. Ha csak eltűnsz nem kell magyarázkodni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!