Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Hová tűnnek a lányok a levelez...

Hová tűnnek a lányok a levelezés közben? Miért nem írnak vissza egy idő után?

Figyelt kérdés
Sok lánnyal leveleztem már itt is és más oldalakon is.Néhány napig vagy hétig levelezünk aztán egyszercsak eltűnnek,nem reagálnak többet a levelemre.Én még soha nem tűntem el ők még mindig eltűnnek.Ilyen szívtelen,gonosz teremtmények lennének a lányok?😥
2020. jan. 9. 20:28
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
21%

Én bevallom neked,hogy volt,hogy elolvastam majd elfelejtettem válaszolni.

Aztán már nem tudtam, hogy kinek válaszoltam,kinek nem így hagytam.

De sokszor napokig nem is lépek be.

2020. jan. 9. 20:38
 2/20 anonim ***** válasza:
30%
Baratnoiknek screenshotoljak meg dumalnq rolad
2020. jan. 9. 20:38
 3/20 anonim ***** válasza:
35%
Nem csak a lányok csinálják ezt, kb mindenki. És nem csak itt, mindenhol. És szinte bármi előidézheti, nem tudtam még rájönni, hogy mi az amire eltűnnek.
2020. jan. 9. 20:40
 4/20 A kérdező kommentje:
#1-es de volt olyan lány akinek 3 üzenetet is írtam és egyikre sem reagált🙁
2020. jan. 9. 20:42
 5/20 anonim ***** válasza:
85%

mert elvesztik a kezdő érdeklődésüket, vagy csak poénkodnak,és érzik, hogyha komolyabbat akar az ember, vagy túl sok emberrel vannak már így is interakcióban, nem akarnak még egyet.

Rengeteg opció van.

2020. jan. 9. 20:44
 6/20 anonim ***** válasza:
66%
Nekem a Tinderről tűnnek el. Párba álltunk, tehát ez azt jelenti, hogy valami csak felkeltette az érdeklődését. Aztán utána 1-2 nap és eltűnnek, akár írtam neki valamit akár nem.
2020. jan. 9. 20:46
 7/20 anonim ***** válasza:
66%
Én most 2 fiúval jártam igy, ők nem válaszoltak :-D
2020. jan. 9. 20:48
 8/20 A kérdező kommentje:
És a levelezés kellős közepén szoktak eltűnni.Ez olyan mintha a fogorvos beadná az érzéstelenítőt én meg lelépnék a rendelőből hazamennék.
2020. jan. 9. 20:50
 9/20 george1113 ***** válasza:
30%

Előszörör is mi az hogy levelezés? Nem az 1800-as években élsz, írd nyugodtan úgy hogy üzenet.

Velem is előfordul mindig, de nem fogalkozok velük ha nem irnak, hát nem. Nem lehet erőltetni semmit.

2020. jan. 9. 21:22
 10/20 anonim ***** válasza:
66%
Nos bár tudom hogy csúnya dolog ghostingolni, nem egyszer volt, hogy én is csináltam. Ennek több oka is volt/van. Az egyik az, hogy nem szeretnék intimebb kapcsolatot senkivel és (sajnos/nem sajnos) ez tűnt/tűnik a legkockázatmentesebb/legegyszerűbb megoldásnak. Ha csak eltűnsz nem kell magyarázkodni.
2020. jan. 9. 21:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!