Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Utálok élni. Miért nem lehet...

Utálok élni. Miért nem lehet más helyett meghalni csak hogy ne kelljen élnem? F

Figyelt kérdés
2019. dec. 30. 11:08
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Milyen csodálatos dolgot?
2021. aug. 22. 02:06
 12/16 anonim ***** válasza:
22%

A gondolkodásmódod is kuka.

Könnyű meglátni egy sárga autót,ha mindig egy sárga autó jár az eszedben.

Az a bajotok,hogy a szemüvegetek csak a sz*rságokat engedi át.(mintha egy szűrő lenne)

Aztán csodálkoztok,hogy miért nem jó semmi.

Mindenre csak negatívan gondolkodtok.

Ja,és mellesleg arra sem vagytok képesek,hogy a majmokat utánozzátok.

Ha ugyanazzal a módszerrel próbálkozol,amivel ezredjére sem sikerült,miért csodálkozol hogy ezeregyre sem megy?

Miért nem keresel mást?Jó xarban lenni,mert azt csak tűrni kell és nem kell erőfeszítéseket tenni.

Csak cserébe tűrj...

Ja de mégis le tudjátok utánozni....

Arra a banánra,amit már nem ér el a majom arra azt mondja,hogy biztos keserű.

Segíteni csak annak tudok,aki akar is. Sokakon segítettem már,tényleg csak azoknak ment akik megunták már a xarban ücsörgést.

Ha nem unta meg valaki eléggé majd megunja később,halasztja.

Aki meg nem,az így járt a saját maga döntéséből akkor is,ha másokat meg körülményeket okol érte.

Akkor érdekes van megoldás,ha már nagyon nagy a baj. Ez sok helyen megfigyelhető.

Pl mikor fejbe akarod lőni magad,az agy nagyon erősen tiltja hogy az ujjadat mozdítsd.

Vagy mikor ég a ház hirtelen nem akarsz meghalni,és inkább kifutsz a házból.

Lehet,hogy sok lehetőség van a világban csak a szándékosan vakok nem látják.

Én is voltam vak,de addig amíg más ilyen alap kis xar dolgokat sem hajlandó megtanulni nem fog menni neki.

Sok ellenpélda ellenére is olyan hitetlenek az emberek,hogy akkor se hinnék el hogy egy piros alma van a kezembe ha előttem állnának és látnák.

Nem elég az ellenpélda mi?

Akkor találjunk ki egy problémát a megoldásra,ez mentalitás...

Nem veszi senki észre amúgy,hogy van egy másik réteg amelyiknek azért jobb mert másképp cselekszik?

Hogy lehet valaki olyan,hogy szid másokat és a világot, miközben ő maga ugyanazt csinálja és más eredményt vár?

Hova jutottunk?

Aki normális segítséget akar,az talál is. Aki kérni se kér,az végképp ne csodálkozzon hogy nem kap.

Ha kap,de elutasítja akkor se.

Mellesleg én 20 éves vagyok ugyan,tehát nem öreg de ez nem azt jelenti hogy ki volt nyalva örökké a sggem,vagy hogy nem találkoztam az élet nagy gondjaival már korán.

Sőt... Sokat tudnék mesélni,hogy mi minden történt velem és hogy milyen gondokkal kellett küzdenem már akkor,mikor még mások nagyba élték a gyerekkorukat meg minden xar.

De én kompetens segítséget úgy találtam "20 éves taknyos létemre" mittuccteazéletrő" hogy kerestem is éjjel-nappal bmeg...

Nagyon bonyolult és nehéz...

Belexarni az egészbe drágább amúgy.

2021. aug. 22. 08:40
 13/16 anonim ***** válasza:

Érdekes,a boltba le lehet venni a legolcsóbb energiaitalt...

200forintos hell...

De hirtelen a nagy ekonómia meg gazdagságtan megszűnik,mikor arról van szó hogy mennyibe kerül semmit sem tenni.

2021. aug. 22. 09:06
 14/16 anonim ***** válasza:
29%

Nagyon rossz szokás kezd itt népszerűvé válni. Egyesek idejönnek a gyakorira és a halálukkal fenyegetőznek. Van ennek egy nagyon beteg pszichológiája, és eléggé veszélyes.

Azt tanácsolom, hagyjátok válasz nélkül ezeket a kérdéseket, hozzászólásokat.

Ezeknek semmi nem elég. Bármit válaszolsz, megtalálja benne a rosszat, csőlátással megy a falnak, nincs szakmai felkészültségünk, hogy ezeknek segíteni tudjunk. Ha azt tanácsolod, forduljon szakemberhez, lepontoz, mint engem az előző oldalon.

Ha Isten őrizz mégis csinál vmi hülyeséget valamelyik, elő tudnak venni itt a gyakoriról, hogy te bújtottad fel.

Szerintem ez senkinek nem hiányzik.

Régebb még működött itt valamennyire, több emberrel is leveleztem, de mostmár egyre hülyébb mindenki.

Részemről itt azt hiszem véget ért ez.

2021. aug. 22. 09:27
 15/16 anonim ***** válasza:
53%
Ki kell várni azt a pár ránk sózott évtizedet, és a probléma megoldódik. A célegyenesből visszanézve már meg lehet látni a sok szépet is az életben...
2021. aug. 22. 12:11
 16/16 anonim ***** válasza:
Barátom, ne adj időt magadnak, hogy ilyeneken gondolkodj. Kezdj el hasznos célokat kitűzni magad elé. Találj magadnak jó elfoglaltságokat. Fuss, kerépkpározz, olvass, rajzolj, fotózz. Tervezd meg az életedet. Mi akarsz lenni? Mit akarsz még tanulni, ha esetleg úgy érzed, hogy még tanulnál? Dolgozol? Ha nem, akkor keress munkát, ha már nem tanulsz. Egyébként munka mellett is lehet tanulni. Ez is egy jó megoldás. Fel a fejjel!
2021. aug. 23. 12:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!