Vannak olyan fiúk, akiknek annyival fontosabb az érzelmi kötődés a testiségnél, hogy elfogadnák, ha a párjuk nem szeretne nemi életét élni, mert egyszerűen nem vágyik rá? És most vonatkoztassunk el az aszexuálisoktól, én általánosságban kérdezem.
Lehet, hogy furcsa ez a gondolkodásmód és hozzáállás 19 évesen, de amikor nekem tetszett valaki, akár huzamosabb ideig, soha nem arra gondoltam, nem képzelődtem arról, hogy milyen jó lenne lefeküdni vele, hanem én egyszerűen a személyiségét akartam megismerni és a lelkébe beleszeretni, beszélgetni, együtt lenni, jól érezni magunkat.
Van más is, aki így érez vagy én vagyok valami földönkívüli?
Utolsó, no és ha igy van?
Talán jobb, amikor mindenki magányos, mégsem mer kezdeményezni, lépni, amikor lehetne?
Igazából ha mindenképp egy nem aszexuális párt szeretnél magadnak és emberileg tényleg oda van érted, de a szexuálist nem élheti meg valad, akkor még mindig ott van az a kompromisszum, hogy a szexuálist mással élje meg a párod. Ha ez téged nem zavarna és a párodat sem, akkor talán működhet a dolog, de igazából sehogy sem tűnik ez hosszúéletűnek aszexuális és nem aszexuális között.
Ha csak kezdetben nem igényled, de később képes vagy lefeküdni a pároddal, akkor meg nincs ezzel probléma, valahol ennek kéne lennie a normálisnak, nem annak, hogy 2-3 randi után a másik ágyába ugrunk.
na lepontoznak mert a kérdésre válaszolok.. na ezért tartitt a gyakori...
lehet nektek dugás nélkül nincs párkapcsolat , de másnak nincs rá feltétlenül szüksége. képzeljétek van ilyen is.
Nah emberek . Ácsi ! :D Itt most nem a magányos szűz emberekről volt szó , akik csak interneten láttak sexet . Fogadni mernék hogy akik a kérdező oldalára álltak , azoknak a 90% érintetlen ;)
Amúgy egy normális párkapcsolatban nem lehetne sokáig húzni sex nélkül .
Persze nem is arról van szó hogy az első randi után . Meg hogy naponta 3x .
Itt is meg kell taláni a köztes állapotott .
Egy tippet adok kedves kérdező . Ne itt keresgélj hozzád hasonló embereket ;)
Kedves Utolsó!
Egyszer már válaszoltam a kérdezőnek, de most neked is újra idemásolom azért, mint érdekességet:
Én pontosan ugyanigy voltam és vagyok vele, mint Te, Kérdező, nem csak a kérdéssel, hanem alatta az apróbetűs mesével kapcsolatban is.
És férfi vagyok, most 30 éves. De azt is tudom, hogy 1 ilyen van mint én a 100 000-ből, vagy talán az 1 000 000-ból
De létezünk. (És bármilyen hihetetlen, megtaláljuk a társunkat! ;) )
ezzel mellé lőttél mert most is kapcsolatban vagyok.
jókat kirándulunk nevetünk filmezünk, beszélgetünk együtt..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!