Vannak olyan fiúk, akiknek annyival fontosabb az érzelmi kötődés a testiségnél, hogy elfogadnák, ha a párjuk nem szeretne nemi életét élni, mert egyszerűen nem vágyik rá? És most vonatkoztassunk el az aszexuálisoktól, én általánosságban kérdezem.
Lehet, hogy furcsa ez a gondolkodásmód és hozzáállás 19 évesen, de amikor nekem tetszett valaki, akár huzamosabb ideig, soha nem arra gondoltam, nem képzelődtem arról, hogy milyen jó lenne lefeküdni vele, hanem én egyszerűen a személyiségét akartam megismerni és a lelkébe beleszeretni, beszélgetni, együtt lenni, jól érezni magunkat.
Van más is, aki így érez vagy én vagyok valami földönkívüli?
*gondolkodású pasival lehet
Amúgy nem valószínű.
Lányként mondom hogy aki nem aszexuális az nem fogja ezt kibírni.
Én biztos nem bírnám ki. Egyrészt imádom a szexet és vágyom rá, másrészt az is a szeretet egy kifejeződése ha tudom hogy kíván a párom és örömöt szerzünk egymásnak lelkileg is.
Ha nem vágysz a szexualitásra akkor aszexuális vagy.
Én pontosan ugyanigy voltam és vagyok vele, mint Te, nem csak a kérdéssel, hanem alatta az apróbetűs mesével kapcsolatban is.
És férfi vagyok, most 30 éves. De azt is tudom, hogy 1 ilyen van mint én a 100 000-ből, vagy talán az 1 000 000-ból
De létezünk. (És bármilyen hihetetlen, megtaláljuk a társunkat! ;) )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!