Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Hogyan győzhető le ez a függőség?

Hogyan győzhető le ez a függőség?

Figyelt kérdés
Már nagyon régóta szenvedem attól, hogy képtelen vagyok hosszabb távú érdeklődést mutatni az emberek felé, illetve, mindig egy olyan ember van, aki minden figyelmem leköti úgymond és ennek az adott személynek a hozzám kötődő reakcióitól függ a hangulatom. Leszögezem, kapcsolatom még nem volt, ezek a személyek plátói vagy nem is tudom, milyen szerelmek. Szóval, ha pozitív visszacsatolás érkezik attól az egy embertől, madarat lehetne fogatni velem, viszont, ha nem keres, nem úgy alakul, ami az elvárásaimnak megfelel, magamba zuhanok és gyakorlatilag az életkedvem a nullával egyenlő. Mit tegyek, hogy ne járjak mindig ugyanebben a cipőben?

2019. dec. 18. 18:53
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%

Én is ilyen vagyok..Most legjobb megoldásnak azt találtam ki, hogy 'Istent lelem meg, és ilyen intezitással szeretem. Így valószínűnek tartom, hogy egy biztos alap épül ki bennem, és már nem a másik szemén keresztül ítélem magam.

Bár az is felmerült bennem, hogy az adott személy energiája éltet olyankor(bár ez más kategória)..Csak aki esetleg ebben jártas, kuldhet hasznos infókat a témában, de főleg a megoldás tekintetében.

2019. dec. 21. 14:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!