Talalhatok valaha ilyen not magamnak?
Olyat aki lenyegeben egyedul van es nincs kire sszamitson.Olyat akit ki gunyoltak es sohase szerettek.Aki mondjuk nagyon csunya.Egy jo lelku teremtest akinek en leszek a mindene es nekem pedig o.
Mielott jonnetek azzal,h ki akarom hasznalni meg atverni hulyesegekkel,azt leszogeznem,h nem igy van.Nekem az ilyen nok jonnek be akik szseretetre vagynak...
Testverem szivat,ha ki merem mondani,h lehet meg fogok halni.
O azt mondja na es?! meg,hkit erdekel...lehet viccel,de igy nem igazan esik jol :/...Etkezzek rendesen? valami egesseges etrendre gondolsz? zoldsegek meg ilyesmi?....igazabol eleg rendszertelenul eszek.Es van sok edesseg meg zsiros etelek benne...erre sosem ugyeltem,h rendesen etkezzek :/
Elsősorban magadat kell rendbe tenni, ahogy korábban is írtam.
Tegyél meg mindent a gyógyulásodért, a rákból is meg lehet gyógyulni, ha idejében fedezik fel, és jó a hozzáállás.
Fontos az egészséges életmód, egészséges étel, zsír, műanyagkaja (beleértve kóla és hasonlót is) nulla, sok víz...
Emellett nem azon gyúrni az agyad, hogy meg fogsz halni, mert akkor tényleg, hanem azt, hogy meg fogsz gyógyulni, keress hobbit, szerezz örömöt magadnak...
Ne azon nyárvikolj, ami nincs, hanem azt becsüld meg, ami van, és abból hozd ki a legtöbbet, így gyarapodsz.
De most sajnálod és sajnáltatod magad, hogy meg fogsz halni, de őszintén! Mi értelme is van az életednek így, most élsz?! Gondold át, hogy miben kéne szemléletet váltanod.
Általában azok a rákosok gyógyulnak meg, akik képesek szemléletet váltani, örömöt találni az életükben, és ez nem feltétlenül nő kérdés. Ha eddig nem volt, azért nem keresnék, hogy megosszam vele a szenvedésemet, ez rohadt nagy önzőség lenne.
Fessél, írjál, alkossál, kirándulj, menj társaságba, és ne hagyd el magad!
Mert a siránkozást senki nem szereti hallgatni.
látom nem érted kérdező. Egy lánynak csak akkor nincs fiúja ha nem akar. Vagy ha valami pszihés problémája van! Ha zárkózott, vagy még nem volt pasija, az tuti azért van mert nem akart. Minden lányra jut egy nap 20-30 udvarló. Minimum tíz! Egy hét alatt ha tízzel számolod, egy hétben ez hetven! Egy hónapban 260, egy évre kb 2000. És csak átlagos csúnya lányról beszélünk, de ha jó a teste nincs gondban. Nem hiszem hogy ez a rengeteg pasi mind rossz lenne. Hogyha logikusan megfigyeled, arra a következtetésre jutsz, hogy bizony nem akar, vagy valami pszihés baja van, depresszíós.
Vessük össze egy átlagos sráccal, akinek nincs pszihés baja. Próbálkozik naponta tízzel, jah legyen tíz. Ebből a viszonzás 0! Egy hét alatt 0 egy hónap alatt 0, több ezer lányból ha összejön neki egy két randi akkor már szerencsés, és még ez se garancia semmire.
#29 kivancsi lennek, honnan vetted ezt.
En max havonta 1 pasit kaphatnek. Nem vagyok fent online tarskeresokon. Es ugye az azert elfogadhato, hogy csak mert valaki erdeklodest mutat iranyomban az nem feltetlenul jelenti azt, hogy o is tetszik nekem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!