Talalhatok valaha ilyen not magamnak?
Olyat aki lenyegeben egyedul van es nincs kire sszamitson.Olyat akit ki gunyoltak es sohase szerettek.Aki mondjuk nagyon csunya.Egy jo lelku teremtest akinek en leszek a mindene es nekem pedig o.
Mielott jonnetek azzal,h ki akarom hasznalni meg atverni hulyesegekkel,azt leszogeznem,h nem igy van.Nekem az ilyen nok jonnek be akik szseretetre vagynak...
Most elvonatkoztatva hogy konkretan milyen nöt ki szeretne, nem csak megtalàlni kell tudni az idealt, hanem észre is venni.
Sokan ha megfogtàk az isten làbàt is, vannak annyira sötétek hogy nem tudjàk megbecsülni.
Pelda amikor falusi alulmüvelt gyari melossal mondjuk szobaàll egy okos intelligens szep csaladcentrikus hüseges stb nö. Erre eldobja a gyari melos magatol mert mondjuk nem jön ki a lany az anyossal. Csak fiktiv pelda volt de ilyen létezik, hogy nem veszi észre magàt vki.
Nem irtam ilyet hogy a falusiak alulmüveltek.
Felsorolast irtam. Ha lenne aki falusi es alulmüvelt es gyari melos es etc etc
Sok orvos is vesz vagy epit joforman kastely szintü hàzat falun magànak. Nem vontam parhuzamot a falu es müveltsèg között. De amugy jellemzöbb hogy nem gumicsizmasok a disznoolban fogjàk megcsinalni egy cég projekteit de mindegy.
De nem is ez volt a lenyeg. Hanem hogy lehet a kerdezö is megtalàlnà az idealjàt aztan elkezdené csalni a szomszed 6 fogu Marissal.
Arrol irtam az ideàlt nem csak megtalàlni kellene tudni.
"Egy jo lelku teremtest akinek en leszek a mindene es nekem pedig o."
Sok nő akarja, hogy a pàrja szemèben ő legyen az 1. a fontossági listàn, én a kèrdezőben ennek a férfi vàltozatàt làtom.
Kedves kèrdező, èn hiszem, hogy nem rossz ember vagy hanem csak...hát hogy írjam... tàjèkozatlan!
Van egy vàgyad, amihez te kerekìtettél egy szituàciót, anèlkül, hogy realizàltad volna mivel jár ez a valósàgban.
Azok a nők akikről te írsz, 2 túlélèsi taktikàt vehetnek fel: a megközelíthetetlensèget és a teljes "behódolàst". Koràbban írta pàr "szakèrtő", hogy az ilyen lànyoknàl is "ugyanúgy meg kell felelni (a gondolom szokàsos) elvàràsoknak".
Hàát most mennyire keseredtek el, ha azt mondom ez nem 100%-ban így van?
A "megközelíthetetlen" csajok alapvetően nem bíznak senkiben, 8 lépès tàvolságot tartanak és "falat" építenek maguk köré. Ennek az a jelentősège, hogy soha nem bíznak a pàrjukban teljesen, és vagy "B" tervük van hàtbaszúrás ellen (a teljes kapcsolatban feltételezik, hogy a pàrjuk egy szemèt alak, annak minden erőfeszítése ellenère) vagy "próbàk" sokaságát vetik be "tesztelés" cèljàból. Ezt az urak "golddigernek" nézhetik, de a cél nem a nő meggazdagodása, hanem az èrzelmi bizonyossàg elèrése, és nem merül ki az anyagiakban, de sok férfi csak ezt veszi észre mert vakok.
"- Édes ne beszèlj a rokonoddal/baràtaiddal/kollègàddal mert ilyen-olyan, meg ne vedd fel azt a ruhàt, meg csinàld meg ezt+azt, meg mosogass el, menj ki a szakadó esőbe viràgért..."
"De ez golddigger" - szòlhatnak a "tapasztalt" urak, de nem az!
Egy aranyàsó boldog amíg a fèrfi ATMként üzemel, de a lèlekben sèrült szipirtyók ezen alfaja SOHA nem lesz elègedett - ràadàsul mindig meg lesz győzödve arról, hogy ez a pàrjànak ugyan olyan jó mint neki. Mert a megközelíthetetlen nő csak ül az elkèrt pènzen ("hiszen a fèrfi idióta és elkölti"), és moràlis győzelemnek fogja fel ha "likvidàlja a pàrja ellensègeit" (akik a pàrja csalàdja, baràtai, meg tulajdonképpen mindenki aki nem ő). Általàban egy baromira önző teremtès, néha a természet ès a szàndék jó, de a traumàk sokasàga miatt olyan taktikàt vett fel ami toxikus a közvetlen környezete szàmàra, és senkit nem hagy èlni - vagy örök magànyra van ítélve mert érzelmileg tàvolságot tart. Hàt nem a legjobb ilyen nőnek lenni...
Na de vannak ezek a "behódolós" csajok ő az akivel igazàból foglalkoznàl meg akikre a lànyok azonnal asszociàlnak ha ilyesmiről van szó. Ő egy megtört lélek aki csak szeretetre vàgyik, sosem törődött vele senki, èrzelmileg teljesen kiszolgàltatott annak aki 2 kedves mondatot mond neki. Gyakran tàrsfüggők, hiszen ha a régi rossz szociàlis hàlóból az újba menekül a traumài elől. Bàrmit megtesz egy kis figyelemèrt, emiatt a legmanipulàlhatóbb szemèlyisèg. Stresszben lefagy, képtelen kiàllni magàèrt. Emiatt sajnos baromira kapkodjàk őket a szociopata àllatok.
Eddig nem vészes, ugye? Tök jó, ilyen làny kell, mert nincs vele semmi baj...
És ha azt írnàm, hogy ő nem is szeret igazàn? Nem a szerelem miatt jön össze egy fèrfival, hanem mert hallott tőle egy kedves szót és ez neki elèg volt egy kapcsolathoz. Jobb mintha az apja verné otthon vagy ülne a lakàsban egyedül, úgyhogy a 3. randinál màr összecsomagol, hátha költözik... Vàltig àllítja, hogy boldog a pasas mellett majd eltelik pàr hónap és megint ràtör az üressèg...
"Ez nem igaz, hàt van egy szerető pàrom, van a fejem felett tető, biztos influenza vagy tavaszi fàradtsàg/tèli depresszió" - mert hàt a csaj nem boldog, de magànak se vallja be nemhogy a pàrjànak. Úgyhogy eltelik mègegy hónap meg pàr év és a sekèlyes férfiak számára a történet "jó" vège az, hogy leèltek egy èletet boldog hazugsàgban valaki mellett aki sosem szerette őket igazàn - maximum "baràtkènt". A sztori reàlisabb vègkifejlete szépen megfigyelhető itt a gyk-n a "Már nem szeretem a fèrjem csak tisztelem mint embert" meg a "10 éve vagyok hàzas de beleestem egy új pasasba" jellegű kèrdések formàjàban.
Nem tudom ki vette a fàradsàgot arra, hogy ennyit olvasson, de most fognak sokan lepontozni: ha valaki realizàlja a rossz tulajdonságait meg a traumàit, ès elkezd magàn dolgozni az nem szokott kiszolgàltatott lenni - szerintem ezek az igazàn jó és tiszteletre mèltó emberek, sokan meg beképzeltnek vagy képmutatónak tartjàk őket (kinek mi).
Kèrdező, te is írtad, hogy "sosem kèső", kérdés, hogy a leírtak fényében akarsz-e talàlni magadnak ilyen nőt?
OFF:Nem a kérdés része, de volt egy làny ismerősöm, aki összejött egy depressziós, kövèr, tróger pasassal. A csaj kicibàlta az önsajnàlatból, pàtyolgatta a lelkèt, kondiztak, egészséges kajàkat főzött neki, úgyhogy a pasasnak lett elèg önbizalma ahhoz, hogy 3/4-esről 8-ra tornássza magàt a 10-es skàlàn. De màr 7-esként elkezdte össze-vissza csalni a nőt, aki folyton megbocsàtott neki, és csak a 6. alkalom utàn szakítottak vègleg. A fickó persze kapart utàna, de hiàba...
Hogy jön ez most ide?
Azt talàn a 35 éves vàlaszoló tudja megmondani. Sajnos sok ember aljas, akàr traumákkal akàr anèlkül, ès a depresszió nem feltètlenül jelent jólelkűsèget. Ebben az a szomorú, hogy csak akkor döbbenünk rá a hibànkra mikor màr valaki felkapaszkodott a hátunkon ès visszaèl azzal amit adunk.
Én a 35 éves vàlaszoló helyèben újragondolnám a kapcsolatomat, mert nem egészséges a jelenlegi àllapot (bàr nem kèrt tanàcsot).
Szerintem inkább elsősorban magadat kéne fejlesztened, nem egy általad is selejtnek tartott nőt keresni, aki ezzel a selejtségének jó alaposan a tudatában van, és így nem is lesz elvárása, mert te igénytelen vagy, stb.
Az ilyen ha egy kicsit összekapja magát a párja, gyorsan le is rombolja az önbizalmát, mert saját magát a másikhoz méri, és egyből előjönne a komplexus, meg a féltékenység, ill. a félelem, hogy lelép a párja.
Eleinte még az ilyen el is hiszi magáról, hogy ő a jótét lélek, és ő csak megérti a másikat, és a másik is, de közben meg csak a bizalmába akar férkőzni, aztán birtokolni.
Egyébként 35 évesen igazán megtanulhatnád a helyesírás alapjait, legalább az igekötőkig juss el!
A 35 EVES NONEK IRTAD? Vagy nekem ? :P
Hagyjuk.Nincs erom mar semmihez.Szivassatok csak a helyesirassal,meg,h ki hasznalni akarok masokat.
Valoszinuleg rakos vagyok.Megprobaltam baratnom szerezni mar 1 parszor de nem ment.Mostantol mar probalkozni sem kell,mert meg fogok halni :( bizonyosat sszerdan tudok majd.Aki akar drukkoljon,h ne rak legyen vagy hasonlo.Sziasztok.
Sajnàlom kèrdező, remèlem csak benézték az orvosok ès semmi komoly, most ne idegeld magad hülyesègen. Pihenj sokat, étkezz normàlisan (ha eddig nem tetted volna).
A legjobbakat, kitartàst!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!