Talalhatok valaha ilyen not magamnak?
Figyelt kérdés
Olyat aki lenyegeben egyedul van es nincs kire sszamitson.Olyat akit ki gunyoltak es sohase szerettek.Aki mondjuk nagyon csunya.Egy jo lelku teremtest akinek en leszek a mindene es nekem pedig o.
Mielott jonnetek azzal,h ki akarom hasznalni meg atverni hulyesegekkel,azt leszogeznem,h nem igy van.Nekem az ilyen nok jonnek be akik szseretetre vagynak...
2019. dec. 11. 16:41
1/32 anonim válasza:
Persze, nem azért keresnél egy lelkileg súlyosan sérült, szeretethiányos nőt, hogy utána ne legyen választása és ki legyen neked szolgáltatva, ugyan dehogy. Tudod kinek add be ezt a mesét.
2/32 A kérdező kommentje:
# 1 Mennyi gonosz ember van itt...
2019. dec. 11. 16:47
3/32 anonim válasza:
En ilyen vagyok, csak en mar feladtam, nem bizom senkiben es ezert nem is keresek.
De valoszinuleg nem en vagyok az egyetlen ilyen no, ugyhogy az esely megvan.
4/32 anonim válasza:
Számtalan ilyen nőt találsz. De nekik ugyanúgy meg kell felelned, mint akármelyik szépségkirálynőnek.
5/32 A kérdező kommentje:
# 3 Szia.Meg kerdezhetem,h hany evesen adtad fel?
Ha 50-60 vagy meg meg lehet erteni...de szerintem meg sohasem szabad fel adni!
2019. dec. 11. 16:58
6/32 A kérdező kommentje:
# 4 Biztosan nincs igy...
2019. dec. 11. 17:00
7/32 anonim válasza:
Nekem ilyen párom van. Ki is van nekem szolgáltatva, de marhára nem úgy viselkedik. Azt hiszi, hogy azzal, hogy én kihúztam a trutyiból most azt csinál amit akar... És az se hat rá, ha a szemébe mondom, hogy ha végleg elegem lesz és elhagyom, megy oda vissza ahonnan jött... Ugyan úgy folytatja. Szóval csak óvatosan.
9/32 A kérdező kommentje:
# 7 Ertem.Koszi....ennek azert tudataban vagyok :s
2019. dec. 11. 17:12
10/32 A kérdező kommentje:
# 8 Hasonlo koru vagyok en is.En azt mondom,h nem szabad fel adni.Egyedul elni se rossz,de ha szeret valaki az meg jobb!!
2019. dec. 11. 17:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!