Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Szerintek szerelem, párkapcsol...

Szerintek szerelem, párkapcsolat és szex nélkül van értelme élni?

Figyelt kérdés

Van aki ilyen helyzetben van már minimum 5 éve?

Mi történt?

2019. dec. 6. 16:27
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
97%
Van.
2019. dec. 6. 16:31
 2/19 anonim ***** válasza:
79%

Van.

Üdv:

Egy 32 éves még "érintetlen" férfi.

2019. dec. 6. 16:33
 3/19 anonim ***** válasza:
68%
Hogy a viharba ne lenne értelme. Nekem igencsak kevés kapcsolatom volt és mindig évek teltek el kettő között. Nem történt semmi, egyszerűen csak nem kerestem, nem akartam akárkivel összejönni, hogy legyem valakim, addig nem is vágytam rá, amíg konkrét személy nem hozta elő. Huszadrangú boldogságforrás, nekem vannak ennél sokkal nagyobbak is.
2019. dec. 6. 16:34
 4/19 anonim ***** válasza:
74%
Az általad felsoroltak mind az élet értelmét alkotják (többek, más egyebek között).
2019. dec. 6. 16:34
 5/19 anonim ***** válasza:
71%
Én így élek mert így az életben sokkal sikeresebb lehet az ember, és amúgy is szerintem csak visszahúznak ezek a dolgok. Majd 35-40 évesen ha már minden megvan amit elakartam érni utána ráér az ember foglalkozni ilyenekkel. Van tapasztalatom is de röviden annyi hogy a kapcsolatokat túlértékelik szerintem. :P
2019. dec. 6. 16:39
 6/19 anonim ***** válasza:
100%

Van értelme mert nem mindenki "kerül bele" 14 éves korától olyan közegbe hogy havonta van kire cserélgetni a másikat, illetve kevés embernek van akkora ismeretsége hogy ha ki sem teszi a lábát a lakásból, akkor is foglalkoznak vele chaten, közösségi oldalon...

Normális kapcsolatért, oda kell tennie magát az embernek, én pl tudom magamról hogy lusta vagyok ilyen téren is, és a szabadidőmet inkább mással töltöm, nincs kedvem más után futni... Én abban hiszek hogy ha valaki társaságibb ember, az kezdeményez majd.

2019. dec. 6. 16:41
 7/19 anonim ***** válasza:
42%
Ezek eléggé fontos részei az életünknek, ne keseredj el legyenek céljaid ez fontos. Férfi vagy?
2019. dec. 6. 16:42
 8/19 anonim ***** válasza:
100%
Persze, hogy van. Kismillió egyéb célt is találhat valaki az életében, ami független bármilyen párkapcsolattól vagy szexualitástól.
2019. dec. 6. 16:47
 9/19 anonim ***** válasza:
31%

Persze van értelme élni. Van olyan aki teljesen másnak szenteli az életét és egyszerűen nincs ideje megtalálni az "igazit" vagy legalábbis egy komolyabb társat magamellé.

Ekkor szerintem van.

Akkor nincsen (ez szubjektív vélemény) ha nem azért nincs valakinek és valószínűleg soha sem lesz, mert túl keményen fúkuszál az életének más aspektusára (pl.: munka vagy utazás) hanem mert szimplán életképtelen és nincs lehetősége senkit sem magamellé venni.

Abban az esetben kicsit úgy tűnik mintha az élet folyamatos vágyódás és egy fajta tengődés lenne, üres.

2019. dec. 6. 16:47
 10/19 anonim ***** válasza:
Kérdezz meg egy papot.
2019. dec. 6. 17:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!