Fiúk (vagy lányok), szerintetek? 19L
Még sose volt senkim, de még csak annyi se, hogy alakuló félben lévő dolog se senkivel... Sose... Pedig se ronda, se buta, se tehetségtelen nem vagyok.
Hallottam olyat is, hogy a fiúk érzik azt, ha valaki úgymond nagyon keres egy párt és pl egy buliba ha elmegyek nem kérnek fel azért mert ,,érzik az elvárást,, (én ezt nem gondolnám így, valaki mondta nekem).
Vagy nemistudom mi lehet a baj. Az lehet, hogy általánosban még, nagyon beleszerettem, első pillanattól valakibe, ha most is meglátom, ugyanúgy érzek és ez érződhet rajtam? (Nagyon ritkán látom már azt a srácot...)
Mit kéne tennem?!
Nem tudom, nekem például megkönnyíti a dolgokat ha a másik is látszólag akar közeledni.
Ad egy pozitív visszajelzést, hogy jól csinálom a dolgokat és, hogy megkapom az engedélyt, hogy folytassam.
Ugyanez a helyzet velem is (en is 19/L vagyok)
Es ugyanigy nekem is van egy crushom, mondjuk nekem csak 3 eve, viszont amikor meglatom, egyszeruen nem birom... 😂
Viszont kozeledni nem igazan merek hozza, es senki mashoz sem, mert nagyon felek az elutasitastol.
De lassan mar tenyleg ugy leszek vele, hogy nincs mit vesztenem, es beprobalkozom majd szamomra szimpatikus sracoknal. Csak addig rengeteg onbizalmat kene gyujtenem :D
Szerintem egy lány legyen hűséges, és ne mutogassa magát mint a legtöbb lány. Mondjuk nekem a buliba járás is egy zavaró dolog. Az meg ha valaki nagyon keres párt azzal szerintem az lenne nekem az egyetlen baj hogy akkor tudnám hogy az adott lány más fiukkal is beszél (lásd, ezért sem szeretem a bulizós lányokat) A lényeg a belső, és ha valaki veszi a fáradtságot és megismer megszeret belül, akkor az lesz az igazi :) Ha eddig ez nem jött össze az nem a te hibád
18f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!