Miért nem olyan egyszerű társat találni mint pl. az hogy lefőzünk egy kávét vagy kicserélünk egy villanykörtét?
Figyelt kérdés
Miért az kell hogy eszébe jusson az embernek a párkeresésről hogy nehéz?Miért nem az jut az eszünkbe róla hogy könnyű?2019. dec. 5. 14:50
11/22 anonim válasza:
Kérdező: a mindennapos "kiírok egy szenvedés a magány" kérdést, utána "mindenre magyarázatot, elméletet kreálok hogy másnak miért jön össze, nekem meg miért nem" című műsor nem fog előrevinni és mindig a négy fal fog barátként látni. Ha jobbat akarsz, elmész pszichoterápiára, vagy pszichológushoz. Ha nem akarsz jobbat, írogathatod a kérdéseket, de marad a négy fal, meg az, hogy nem akarsz változni és mindent mindig megpróbálsz megmagyarázni, bármit is írnak. Gondolom erre is megvan az elmélet: "rajtam az nem segítene, mert én..." stb.
12/22 A kérdező kommentje:
21/L és a húgodék miért vártak hónapokig a találkozással?Én ha chatelnék egy lánnyal egy hét múlva már találkozni akarnék vele.
2019. dec. 5. 15:32
13/22 A kérdező kommentje:
#11-es és szerinted egy pszichológus majd megoldja a problémámat?
2019. dec. 5. 15:34
14/22 anonim válasza:
Mert a húgom félénk ember. Teperni kell a bizalmáért.
Viszont a téma és a kérdés nem ő, hanem hogy a folytonos panaszkodásod értelmetlen, hiszen nem tenni nem teszel semmit a javulás érdekében.
21/L
15/22 A kérdező kommentje:
21/L én úgy érzem zsákutcába kerültem.Ahonnan már nincs előre,csak hátra.
2019. dec. 5. 15:38
16/22 anonim válasza:
Nos, ott is fogsz maradni, amennyibben nem teszel a változás érdekében.
21/L
17/22 A kérdező kommentje:
21/L Te is a pszichológust javaslod?
2019. dec. 5. 15:42
19/22 anonim válasza:
Rávezet a probléma megoldására, azt, hogy milyen módon, az mindig egyén - és szakemberfüggő. Pont azért kellene segítséget kérni, mert záákutcába kerültél úgy érzed.
20/22 anonim válasza:
"#11-es és szerinted egy pszichológus majd megoldja a problémámat?"
Nem a 11-es vagyok, de...
Nem fogja. Neked kell. De segit, ha magadtol nem talalod a megoldast es a kiutat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!