Miért nem olyan egyszerű társat találni mint pl. az hogy lefőzünk egy kávét vagy kicserélünk egy villanykörtét?
Mert az emberek érző, értelmes lények, akiket nem tudsz a kedved szerint helyezgetni és befolyásolni. A társkeresésnek nincsenek szabályai, logikája, törvényei. Ez egy egyéni dolog, mindenki másképp látja és éli át.
Nekem amúgy könnyű. Hamar egymásba habarodtunk a jelenlegi párommal, ez mellesleg az én oldalamról családi vonás.
Ha problémád van a társkereséssel, akkor ne itt panaszkodj és értetlenkedj, hanem keresd meg magadban a hiba forrását és old meg a problémát.
21/L
Azt mindenki maga döntse el. Én elégedett vagyok magammal, de hogy ki hogyan lát az már nem az én dolgom.
A húgom úgy van együtt a barátjával, hogy hónapokon át csak cseteltek, a srác képet se látott róla az első személyes találkozásukig. A srácok 98%-a megunta volna a várakozást és ejtette volna, de ők már három éve együtt vannak.
Amúgy hadd ne kezdjem el sorolni, hogy hány kapcsolatban élőt ismerek, akik szerintem nem olyan szépek, ha csak a külsejüket vesszük figyelembe.
Vak, sebhelyes és amputált kezű ismerőseim is vannak, mindegyikük már több éves párkapcsolatba, amik boldogok, nem kényszer szülte őket.
A külsőre fogni az egészet naiv és szűklátókörű dolog.
21/L
Tévedés, a szomszédjában lakik egy vele egykorú lány, aki ebben az időszakban (is) odáig volt érte. Könnyen megkaphatta volna, ahogy én tudom csinos és az esze is van.
Ő mégis várt a húgomra.
21/L
Nem tudom, ha szeretnéd, megadom a srác számát, hogy felhívd és megkérdezd.
A lényeg még mindig az első bekezdésemben van.
21/L
Nem. Gyanúsnak tartanám, na meg, már egy hónapon belül lszerveznék egy talit, ha kicsit is bejön.
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!