Az én sorsom a szenvedés, az, hogy nevessenek rajtam és, hogy semmi se sikerüljön. Van értelme így élni?
Csak azért születtem meg, hogy szenvedjek, semmi se sikerüljön és nevessenek rajtam. Az elmúlt 10 évet ellopták tőlem.
30 F
Én tripla fogyatékossággal is próbálok élni még akkor is ha eddig az életben csak és kizárólag hátrányom volt ebből. Ami nem azt jelenti, hogy boldog lennék, de eddig az időt önsajnálatra pazaroltam szinte egész életemben és így közel a negyvenhez kell rájönnöm arra: ez nem vezet előre, sehova sem vezet.
Neked mi a problémád?
8: Nem igazán élvezek semmit. Eddigi életem során igyekeztem rendes lenni mindenkivel.
Mára rájöttem, hogy rosszindulat kifizetődő: azok boldog, akik minél nagyobb szemétládák. (Lásd pl. gyakori felhasználók jelentőd része.)
9: El KELL fogadnom? Miért, te ezt tennéd? Látszik, hogy semmi gondod nincs ebben az átkozott életben, így osztod a tanácsokat - és kímélj meg azon hazugságaidtól, amivel azt fogod bizonygatni, hogy neked milyen nehéz, milyen rossz... Ne fáraszd se magad, se engem.
10: kifogás? Ugye tudod, hogy te már évek óta a föld alatt rohadnál, mert kb két hónap után felkötötted volna magad egy fára a helyemben?
11: a problémám egy degeneráció. Nem tartom igazi betegségnek, de elégge tönkretesz.
12: és ezt te elhiszed?
Adyval kapcsolatban pedig arról nem volt szó, mennyire boldogan töltötte a betegségét...
Kérdező:
Nem, a rosszindulat nem kifizetendőbb és nem boldogok azok az emberek. Aki "mindenkivel rendes próbál lenni" azt látja, hogy a rosszindulatúak előtt nincsenek sem erkölcsi, sem morális gátak, törtetnek-taposnak, embereket bántanak meg,minősíthetetlenül viselkednek, de nem hiszem, hogy túl boldogok lennének. Tele vannak erőszakkal, gyűlölettel, úgy érzik, csak hanggal és bunkósággal tudnak érvényesülni, meg aggresszivitással.
15: nem vagyok krízishelyzetben. Az élet megtanított arra, hogy így kell hozzáállni a dolgokhoz.
Orvosi segítséggel pedig nem megyek semmire, hiszen nincs is gyógyítható bajom.
16: akkor rosszul hiszed. Minél alattomosabb, gonoszabb valaki, annál sikeresebb az életben és annál kevesebb problémát ad neki az élet.
Majd rádöbbensz.
Az élet válogat. Egyeseket szeret, támogat, míg másokat (köztük engem) el akar pusztítani. Lelkileg leginkább. Ezért vett el alapvető dolgokat tőlem.
Na látod ebben igazad van....
. “Minél alattomosabb, gonoszabb valaki, annál sikeresebb az életben és annál kevesebb problémát ad neki az élet.”
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!