Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Más is érzi azt hogy az élet...

Más is érzi azt hogy az élet nem neki való?

Figyelt kérdés

Én most pont ezt érzem. Egy senkinek érzem magam nem vagyok sikeres a munkám depresszióssá tesz úgy érzem és már tényleg semmihez nincs kedvem üresnek érzem magam és magányosnak.

Csak szeretnék elaludni és többet fel se kelni.

Van esetleg valaki hasonló helyzetben? Ti mit csináltok hogy jobban érezzétek magatokat?

20L

2019. nov. 30. 20:34
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
12%

Nem hinném, hogy hazugságot írtam.

Fontold meg.

2019. dec. 1. 05:00
 12/20 anonim ***** válasza:
62%
en is igy vagyok
2019. dec. 1. 09:25
 13/20 anonim ***** válasza:
62%
Én is hasonlóan érzem magam.Feleslegesen születtem meg. Semmit nem tudok tenni.Senkire se számíthatok.30f
2019. dec. 1. 13:38
 14/20 anonim ***** válasza:
42%
Fogok egy jó könyvet, a kávém és szarok a világra.
2019. dec. 1. 21:09
 15/20 anonim ***** válasza:
0%
Kelj fel és menj el moziba vagy valahova, szerezz magadnak élményeket. Senki se fogja helyetted jólérezni magát, az a te feladatod.
2019. dec. 2. 11:14
 16/20 anonim ***** válasza:
74%
Én nagyon haragszom anyàmra amiért nem tudta elfogadni a korát és fiatalnak gondolva magát 46 évesen megszült. Akkor még nem voltak fejlett szűrő módszerek sem ráadásul. Mozgássérült lettem, így az életem Pokol. Minden nap azt kívànom, hogy bár vége lenne, megvàltás lenne számomra. Anyám azóta már meghalt, régen.
2019. dec. 5. 15:04
 17/20 anonim ***** válasza:
66%

"Csak szeretnék elaludni és többet fel se kelni"

Ugyanezt érzem én is.

2019. dec. 7. 19:39
 18/20 anonim ***** válasza:
62%
Most is ilyen ötvenhez közeli vèn mamik meg papik vállalnak gyereket, sok a gerontofil férfi és nő is.
2019. dec. 7. 21:25
 19/20 F29H0 válasza:
62%

Én is így vagyok ezzel.

Mondjuk én elég komoly mentális beteg vagyok. Depresszió, szociális fóbia, öngyilkossági gondolatok...

Járok pszichiáterhez, meg pszichológushoz is, gyógyszereket is szedek.

Mindig ki voltam közösítve, most felnőttként is én vagyok mindenhol a "fura", mert a szocfóbiám, meg a kisebbrendűségi komplexusom miatt nem nagyon tudok beszélgetni senkivel.

Este beveszem a Rivotrilt, és várom, hogy kiüssön a faszba...

32F

2020. febr. 20. 18:05
 20/20 anonim ***** válasza:
62%
Én is így érzem, bár az antidepresszáns és a nyugtató kicsit segít. Bár nálam az is gond, hogy ha elalszok nehezen kelek fel. Szinte átalszom a napokat, így szinte a fél életemet alvással töltöm, mert az álmokba menekülök a valóság elől.
2020. febr. 20. 23:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!