Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Nekem van igazam?

Nekem van igazam?

Figyelt kérdés

Szerintem egy csunya no nem eribe egy csunya ferfivel soha.

Ezt tenyek bizonyitsak.Mondhat nekem barki barmit.Mar lassan 5 eve probalkozom csunya vagy ronda noknel akiknek nem volt parkapcsolatuk sose/vagy ha volt is csak rovid ideig (nekem ok jonnek be,meg mielott belem kotne valaki) de nem lehet veluk kommunikalni.Vagy ha lehet is ,kep kuldes utan meg ok is eltunnek?? hogy,hogy ?? nem vagyok eppen olyan ronda!.Sot meg merem kockaztatni,h atlagos vagyok.Van egy ket kilo feleslegem,de az nem sok.Nem alkoholizalok,van penzem,van munkam,a tenyeremen hordoznam a csajom es nem varnam el azt se,h dolgozzon mellettem.Akkor miert nem lelek ilyen not?

2019. nov. 27. 17:26
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Mar volt nom.De sajnos o se volt normalis,mint a legtobb...baj van a csajok tobbsegevel de nagyon.
2019. nov. 29. 02:08
 12/12 anonim ***** válasza:
100%
Tipikus nice guy...
2019. nov. 29. 06:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!