Nekem van igazam?
Szerintem egy csunya no nem eribe egy csunya ferfivel soha.
Ezt tenyek bizonyitsak.Mondhat nekem barki barmit.Mar lassan 5 eve probalkozom csunya vagy ronda noknel akiknek nem volt parkapcsolatuk sose/vagy ha volt is csak rovid ideig (nekem ok jonnek be,meg mielott belem kotne valaki) de nem lehet veluk kommunikalni.Vagy ha lehet is ,kep kuldes utan meg ok is eltunnek?? hogy,hogy ?? nem vagyok eppen olyan ronda!.Sot meg merem kockaztatni,h atlagos vagyok.Van egy ket kilo feleslegem,de az nem sok.Nem alkoholizalok,van penzem,van munkam,a tenyeremen hordoznam a csajom es nem varnam el azt se,h dolgozzon mellettem.Akkor miert nem lelek ilyen not?
Azért, mert nem a külsőd a legnagyobb probléma. De mivel mondhat bárki bármit, élj csak továbbra is az elcseszett buborákodban és eszedbe se jusson változtatni a kommunikációs stílusodon és a jellemeden. Túl nehéz meló, minek az.
Amúgy meg egyszer az életedben menj már ki az utcára valami forgalmas helyre és nézd egy darabig az embereket, szinte csak átlagos vagy átlag alatti párokat fogsz látni, szóval orbitális baromság, hogy a csúnyább férfiak törvényszerűen egyedül vannak.
Nem tudom, csak saját tapasztalatból tudok beszélni.
Azt vettem észre, hogy az extrovertált lányokkal a legkönyebb az ismerkedés, mert ő nyitottabbak a kommunikációra és csak úgy általánosan a világra.
... és az extrovertált nők közül nagyobb százalékban vannak szép nők.
Persze ez szubjektív vélemény és ha valakire nem igaz ne vegye magára, de úgy vettem észre, hogy a kevésbé szép nők jobban begubóznak és elzárják magukat a külvilágtól.
Így ha valaki közeledik feléjük kicsit támadásnak veszik elsőre és kell egy kis idő, hogy a bizalmukat elnyerje a másik.
Meg picit nehezebb érdekes kommunikációs fenntartani.
Ezért nekem sokkal egyszerűbb szebb, nyitottabb nőkkel az ismerkedés.
"es nem varnam el azt se,h dolgozzon mellettem."
Tisztában vagy vele, hogy ez nem pozitívum, hanem egy szánalmas jellemvonás nálad? Igenis dolgozzon mindkét fél. Ha ezt nem érted miért írtam, akkor benned a hiba.
# 7 Te sem erted,h en miert irtam.Itelkeztek anelkul,h barmit is tudnatok rollam.
Ti miattatok felnek azok a csunyacskabb nok kapcsolatot teremteni.Bunko mentalitasu x-faktoron nevelkedett por nep vagytok!
8#
De igen, értjük miért írtadl. Te vagy itt nice guy lovag, aki tejben-vajban fürösztenéd a nőket, mert azt hiszed, hogy ilyen nyáladzással fogsz barátnő.t szerezni. Ebből is látszik, hogy a szociális készségek teljes hiánya az igazi probléma nálad.
Hibáztasd csak a külsődet, hibáztasd a világot, hibáztasd a nőket is, ha akarod, de így garantálom, hogy egyedül, megkeseredetten fogsz meghalni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!