Szerintetek tehetnek róla a lányok, nők hogy a férfiak nem merik megszólítani őket ha nem ismerik őket?
Most akkor kinek a lelkét nyalogassuk? Ha én megértem szerencsétlen srác lelkét, akkor ő is értse meg, ha esetleg egy hölgy durvábban utasít neadjisten el (netán ennek is előzményei vannak és ezáltal okai)...
Mi lenne ha ámblokk megértenénk az ember lelki világát, mit miért és hogyan tesz és akkor nem egymásra mutogatva mosnánk kezeinket magunk felett, hogy mindenki hülye és hibás csak én nem, mert az én lelkemet senki nem nézi? Miért én nézem (azaz te) a másik lelkét?
Már jó párszor volt erről szó itt.
2 alapvető indok van:
1: Egyenjogúság. Változó korban élünk, még nincsenek határozott illemszabályok.
2: Általános elbutítás. "Jó fogyasztó, jó szavazó".
Ehhez butának kell lenni, képzetlennek és boldogtalannak.
Jó ez a várjuk a jeleket dolog, de bizonyos férfiaknak soha nem lenne nője ha arra várna. Igazából ez egy ilyen játék. Én megjartam már mindent, amire rajottem hogy egy dolog számít csak, a külsőségek, ha jól nezel ki bizonyos nők zaklatnak a szemeikkel, külföldön a számodat is elkerik (olyan csaj, aki itthon full top kategória és le se szarna akárhogy nézel ki, mert itthon hercegnőnek képzelni magát) , ha szarul fintorognak, és kigunyolnak, megalaznak és itt ugyanarról az emberről beszélünk, jelen esetben magamról, szóval nem számít semmi más az elején csak a külső.
"Persze nem érdekelte őket hogy ez nekem hogy esik."
Még jó, ezen a világon mindenkit csak saját maga érdekel.
"Lesz olyan valaha hogy félelem nélkül oda lehet menni egy lányhoz az utcán?"
Van most is, ha a másiknak tetszoen nézel ki.
Őszintén ne is szólítsanak meg, ne is jöjjenek oda...
Ha csak úgy random odamész valakihez, az akkor is púp lesz a nő hátán ha nem küld el melegebb éghajlatra.
#36 Kérdező arról írt, hogy az utcán megy oda a nőkhöz.
Tudod mi a különbség az utca és a fesztivál/szórakozóhely között?
Fesztiválra direkt azért mennek az emberek, hogy egymás közösségében legyenek, és kikapcsolódjanak, esetleg ismerkedjenek, utcára pedig azért megyünk, mert valahol dolgunk van.
Attól hogy neked, meg a kérdezőhöz hasonló férfiaknak nincsen dolgotok azon kívül, mint hogy a helyi nőket méregetirek, és pofára elődöntitek, hogy melyikük lenne megfelelő párzásra, másoknak igen is van, és kéretlen ez a közeledés.
Mindennek megvan a maga helye és ideje. Nem kell belemaszni a másik arcába pusztán azért mert valami megmozdult a gatyátokban.
Az emberek pedig nem melabusak. Csak az van hogy nem egy disney filmben élünk, és nem táncolunk meg énekeltünk, ha kitesszuk a lábunkat a lakásból. Amire nincs is szükség. Csak a pszichiátria zárt osztálya az, ahol mindig mosolyognak az emberek.
Könyörgöm gondoljarok már bele hogy milyen egyértelműen bizarr minden olyan alkalom, amikor idegenek szólítanak le az utcán csak úgy, azért mert kinéztek benneteket maguknak.. Na ez akkor is bizarr ha férfi néz ki nőt.
Olyan mint a Jehova tanúi, csak itt nem istent akarják ránk sózni, hanem szexet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!