Szerintetek tehetnek róla a lányok, nők hogy a férfiak nem merik megszólítani őket ha nem ismerik őket?
De a 10 000-s nem pofáz vissza. Te pedig élvezed ha megaláznak. Tulajdonképpen mi is a problémád? Hisz te csinálod saját magadnak a kellemetlenséget, nem a nők.
# 8 rossz példa
engem már szemezés meg elvileg közös szimpátia után is utasitott már el nagyon durván néhány nő..
De ember, fogd már fel, nem kötelező minden nőt leszólítani, aki az utadba téved, csak ha 1000%-ra biztos vagy, hogy kölcsönös a szimpátia.
Akkor a hiba benned van. Biztos volt / van olyan tulajdonságod, ami visszataszító a másiknak.
Én szeretek korán kelni akár hétvégén is.
Nálam sokszor az van, hogy azon sértődnek meg csajok, hogy nem akarom őket megdugni, vagy nem akarok velük összejönni.
Ha normálisan közeledsz, akkor legtöbb esetben normálisan reagálnak, az idiótákat meg lexarod. Nem kell egymásra mutogatni és rinyálni egyik oldalnak sem.
Nekem az a "kedvencem", amikor békésen olvasok, és így is odajönnek, holott semmilyen jelet nem adtam.
Miért nem lehet nyugton hagyni az embereket?
(#1-es voltam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!