Mit tegyek? Egyszerűen nem találom a helyem.
Hány éves vagy?
Miért csak kapuig tartanak a barátságok?Próbáltál már áthivni magadhoz valakit? Vagy elhívni sétálni,bandázni akármi beülni valahova kajálni,vásárolgatni.
Csak veled van ez? Ők összejárnak sulin kívül is?
Ismerős.. Én igaz magántanuló voltam bár már kiskoromba se voltak barátaim Soha, mindenki mindig meggyűlölt engem. Ismerős, a mostani helyzetem olyan hogy túlzás nélkül felkelek, ülök egész nap, aztán lefekszek. Azt hittem van egy barátom, de nem érzem ugy hogy érdekelném, plusz az ő barátjáról érzem hogy utál, tehát ezzel sem érek semmit, nincs kivel elmennem. Igaz nekem barátnő kéne, csak úgy lehetnék boldog. Nem akarok bulizni meg ilyesmi de nekem is szar azt nézni hogy mások jol érzik magukat menne ide oda nekem pedig soha életembe hasonlóba se volt részem és nem is lesz. De ha neked lesz olyan aki IGAZI barát vagy melletted áll, akkor nem leszel majd egyedül. Neked még van esélyes, erősnek kell lenned és nem feladni úgy mint én, nem szabad eldobnod az életed vagy beletörődni, egyenlőre próbálj meglenni egyedül, aztán majd biztos lesz valaki :) GL
18f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!