Tényleg ennyire nehéz?
Miért törvényszerű az,hogy aki nem néz ki olyan jól,nem gazdag,és nincs mindíg a toppon,az boldogtalanságra van ítélve?
Mindenki elfordul tőle,és ha mégis keresi valaki,akkor csak valami haszon miatt.
Mikor éppen jól mennek a dolgok,akkor mindenki kedves,és megértő,de ha a padlóra kerülsz,akkor már senki nem áll melletted.
Mièrt létezik ez? Miért hagyják el azt,aki bajban van?
Ténylegez lett a divat?
Hová tűntek az emberi értékek?
Ne itt nyavalyogj, hanem inkább tegyél valamit a boldogulásodért!
Azért vagy " boldogtalanságra ítélve", mert ezt programozod magadba.
Rengeteg ember van, aki "nem néz ki olyan jól, nem gazdag,és nincs mindíg a toppon", ennek ellenére nem esik önsajnálatba, hanem tesz valamit azért, hogy elöbbre jusson és sikeres, boldog élet lesz/van!
Az meg, hogy az emberek nem szeretik a nyafogókat, tökéletesen érthetö, elvégre nekik is megvan a saját bajuk, nem feltétlen akarnak olyan valakivel sokat foglalkozni, az csak negatív és az is akar maradni!
Nem nézek ki jól, nem vagyok gazdag (átlagbért keresek kb), nem vagyok mindig a toppon, mégis boldognak érzem magam.
Igaz, hogy kevesen, de vannak, akik mellettem állnak nehéz helyzetekben is.
Nem, nem törvényszerű az, amit írsz.
Az én véleményem, hogy mindenki mellett csak kevesen állnak a bajban. Vannak gazdag, jó külsejű ismerőseim, valahogy őket se veszik körül tömegek, mikor baj van.
Nekem bőven elég, ha a hozzám tényleg közel álló emberek támogatnak. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!