Csak én vagyok, aki már most tudja hogy a szilvesztert egyedül fogja tölteni?
Én is egyedül leszek, valószínűleg elalszok már 10 órakor. Nem szeretem az éjszakázást, a lármát, -alkoholt sem ihatok, jó ez így nekem.
N32
Akik a családjukban valamiért MAGÁNYOS-nak érzik magukat - azok nem találkozhatnának véletlenül?!
Korosztályos "felbontás" szerint (plusz és mínusz 5 év legfeljebb!) lakóhely körzet szerint pl. - egy-két utcasaroknyira lakók egymástól - közlekedési eszköz megválasztásának lehetősége, stb.
Ui: ezenkívül KÖZÖS ÉRDEKLŐDÉSI KÖR szerint (pl. főzés-sütés, háztartási munkák megosztása - szabás-varrásra gondolok elsősorban - sportszerek használata, kulturális irányzat, állattartás. Az utóbbi egyaránt hobbiként és FELELŐS GAZDIKÉNT ÉRTENDŐ!)
Mindent persze nem soroltam fel, jöhetnek még ötletek...
Valószínűleg egyedül fogom tölteni .
27L
Ez lesz zsinórban a negyedik egyedül töltött szilveszterem.
25/F
Kicsikét bátrabban ismerkedni egymással tinédzserek, fiatalok - és KÖZÉPKORÚ ÚJRAKEZDŐKNEK is szól a felhívás! :)
Ui: még van egy kis idő szilveszter napjáig, addig csak megtelik ez az oldal egymásnak valamilyen jó szándékú szívességet nyújtó válaszolók TÖMEGÉVEL...
En itthon fogom tolteni anyammal es ocsemmel(marmint ok lesznek meg itthon, en valoszinuleg a szobamban netezek majd). Tavaly is ez volt. Ezelott mindig ugyanigy itthon tartottuk a szilvesztert, de akkor az egesz nagycsalad nalunk volt es ugy ettunk , beszelgettunk, teveztunk, tuzijatekoztunk. De apam mar haverokkal jar bulizni, igy nem tartunk ilyen osszejovetelt.
Olyan rossz ez igy:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!