Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Egyre lejjebb süllyedek, mit...

Egyre lejjebb süllyedek, mit csináljak?

Figyelt kérdés
Tavaly egyetemen voltam,nem ment annyira jól volt 1-2elmaradt vizsgám de nem voltam annyira vészes.Egyetemet akarok váltani,kiiratkoztam onnan és most dolgozok egy évet.Tavaly örültem, hogy különköltöztem anyáméktól ami már nagyon kellett ,mert egy elviselhetetlen ember.Most idén szakitottam a barátnőmmel,ujra itthon lakok és dolgozok.Elmondták,nem fognak többet segiteni továbbtanulásban.Úgyérzem egyre távolabb vagyok a céljaimtól,mondjatok valamit...

2019. okt. 29. 14:24
 1/6 anonim ***** válasza:
85%
Minek költöztél vissza, ha elviselhetetlenek, és miért vársz el tőlük bármit is, ha ilyen véleménnyel vagy róluk? Az egyetemet meg ne erőltesd, ha nem megy, nem kell mindenkinek diplomásnak lenni. Tanulj inkább valami szakmát, szerezz valamilyen szakképesítést. Elvesztegetsz az egyetemen x évet, esetleg a szüleid támogatásával, aztán mégsem lesz diplomád. Ablakon kidobott pénz.
2019. okt. 29. 14:38
 2/6 anonim ***** válasza:
0%
Ne tanuljál szakmunkát. Az nagyon tré proli legalja mindennek
2019. okt. 29. 14:55
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

#2 Én a helyedbe nem becsulnem le oket.

Ok epitik a hazadat, az utat...stb,stb...

2019. okt. 29. 15:07
 4/6 anonim ***** válasza:
76%

#2:

Pont emiatt a gondolkodás miatt van ekkora szaki hiány itthon.

2019. okt. 29. 15:18
 5/6 anonim ***** válasza:
28%
Mindenből hiány van lmao
2019. okt. 29. 16:57
 6/6 hírnök ***** válasza:
semmi baj
2019. okt. 30. 23:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!