Nektek miért nincs barátnőtök?
4# Az "Emberek" témában vagyok itt és azon belül a Magány, egyedüllétet is látom.
Amúgy van barátnőm, de ezelőtt azért nem volt, mert kicsit úgy gondolkoztam, hogy majd oda jön hozzám egy lány, vagy mint a filmekben összefutok valakivel és rögtön tudjuk majd egymásról hogy valami különleges lehet közöttünk.
Vagy majd szép lassan összebarátkozok egy lánnyal és majd az átalakul szerelemmé, mint ahogy eddig történt gimnázium alatt.
Hát ... nem ez történt.
Rájöttem, hogy nekem kell kezdeményeznem és aktívan keresni lányokat.
Ezt tudom ajánlani másoknak is.
Mert az idők során úgy alakult, hogy zárkozott lettem. Ebből kifolyólag magányos is. Itthon ülök egésznap, amikor nem, akkor is egyedül megyek valamerre.
Nincs már erőm ismerkedni, nem is érdeklem az embereket.
Tehát nem fog csak úgy bekopogni az ajtómon egy barátnő..
Mert nőként nem tudok barinöket szerezni
Barátnöim nincsenek ebből a azempontbol magányos vagyok mert nem tudok lazulni függetlenül senkivel csak egydül
Páromat nem fogom csajos témákkal fárasztani pláne nem elmenni vele mondjuk kozmetikába
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!