Lányok, nektek nincs kisebbségi komplexusotok, ha a barátnőtök szebb, mint ti?
Nekem van egy igazán szép barátnőm. Vékony, de nem gebe, kismellű, de jól áll neki (nekem, mint lánynak, amúgy se tetszenek a nagy tőgyek), stílusos, különleges arca van, és még magas is. Nincs se ikszlába, se kócos fogai, se elálló füle, se semmi ilyesmi.
Én nem vagyok se nem magas, se nem szép. Duci vagyok (még azért éppen nem kövér, de biztosan undorodnék a hozzám hasonlóaktól, ha pasi lennék), iksz lábam van (nem a zsírtól, elve, már gyerekkoromban is volt, és akkor még nem voltam ilyen kerek), túl széles a vállam és a hátam, ehhez képest kicsik és formátlanok a melleim, akármit csinálok velük. Eláll a fülem, így mindig eltakarom a hajammal. Összefoglalva közel sem vagyok szép, na.
Éppen ezzel a szép barátnőmmel voltam, amikor találkoztam a jelenlegi párommal. Én kellettem neki...
Együtt élünk már, jól elvagyunk, szinte tökéletes a kapcsolatunk.
Innentől már nem érdekel semmi :)
Nincs. :D
Bár nekem teljesen más a szépség mértékem mint akiket ismerek, azoknak a többségének. De... én mindegyik barátnőmet (akit tényleg annak tartok) szépnek találom. De magamat is nagyon szeretem külsőleg. Lehet, nem vagyok tökéletes, de megtanultam elfogadni magamat. Most már sokkalta magabiztosabb vagyok. :)
Amúgy a szépség a kisugárzástól is függ. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!