A Veronica vagy az Elizabet név a szebb?
Figyelt kérdés
Festettem egy nőt, aki elegáns, és így a kép címe a nő neve lenne, de nem tudok dönteni két név közt.2013. júl. 31. 20:44
1/16 anonim válasza:
Elizabet,a Veronica baromi ronda név szerintem.
2/16 anonim válasza:
Veronika, Erzsébet - ezeket javaslom megfontolásra.
3/16 pagratan válasza:
Erzsébet. Így hívják édesanyámat is. :)
4/16 anonim válasza:
Nekem az Elizabet név jobban tetszik, de csak mert szeretem azokat a neveket, amiket lehet becézni. De ugye egy képnek nem ez a lényege.:) Név jelentése szerint én a Veronikát választanám (győzelmet hozó).
5/16 anonim válasza:
Ó Veronika, kell az erotika...
Buta lány ez az Elizabeth...
6/16 anonim válasza:
Mindkettő szép.
De Veronica! Az Elizabeth olyan gyakori.
Ha magyarul nézzük - Erzsébet, Veronika - akkor is Veronika, mert az Erzsébet nem tetszik.
10/16 anonim válasza:
A Veronika a szebb. Legalábbis így gondolom. És jobban illik szerintem egy magyar festo által készített festményhez. Az Elisabeth név idegenul hangzik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!